Kudły, wszędzie kudły, jeszcze więcej kudłów =^.^= + tymczas

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 11, 2013 18:33 Re: Psi kot i koci pies :) czyli maine coon i york

Haha i co, nastraszył go? :mrgreen:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Wto cze 11, 2013 19:16 Re: Psi kot i koci pies :) czyli maine coon i york

Nie. pies spał u mamy w łóżku a kot jeszcze się nie odważa do tamtego pokoju wchodzić odkąd Baks go wystraszył :D
Obrazek

Patikujek

Od: Czw kwi 05, 2007 21:09

Post » Wto cze 11, 2013 19:37 Re: Psi kot i koci pies :) czyli maine coon i york

Kotek czuje sie coraz bardziej swobodnie, to zwiedza, oglada i pragnie uwagi :D Tosia tez noca najwiecej halasuje. Jest cicho, nikt sie nie kreci, nic jej nie przeszkadza, nie ma sie czego bac :) Uspokoi sie za jakis czas. Przynajmniej u mnie tak bylo z kazdym nowym kociastym. :)

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Wto cze 11, 2013 21:05 Re: Psi kot i koci pies :) czyli maine coon i york

Szkoda, że to akurat tak trafiło kiedy na rano do pracy mam hehe.. No nic zawsze marudziłam, że mam zbyt spokojnego psa to kota łobuziaka się dorobiłam :D
Obrazek

Patikujek

Post » Wto cze 11, 2013 21:07 Re: Psi kot i koci pies :) czyli maine coon i york

Żaden czas nie jest dobry ;) Ale można się przyzwyczaić. Moje teraz w większości nocą śpią. Ale Tosia hałasuje. Jest u nas od 1 czerwca i ma taki czas teraz. Przejdzie jej ;) Neonek też się przestawi. Kiedyś :lol:

maciejowa

Post » Śro cze 12, 2013 14:02 Re: Psi kot i koci pies :) czyli maine coon i york

Wczoraj przed pójściem spać doszczętnie wymęczyłam Neosia zabawą i tarmoszeniem (o dziwo mu się podobało) i w nocy spał w miarę grzecznie, jedynie raz mnie obudził, ale jak powiedziałam, że jeszcze nie wstaje to też spać poszedł :)

Troche mi szkoda tylko rudzielca bo tak smutno za psem patrzy i już się znów przestał go bać (chyba,że Baks ujada pod drzwiami na kogoś pukającego) i co chwila próbuje się do niego zbliżyć i przytulić. Widać, że kociak był w domu wielozwierzowym :D Mam nadzieję, że jakoś w końcu się przyzwyczai.
A tak poza tym to jak ja go uwielbiam :D Jako zatracona psiara nigdy nie spodziewałam się, że kot może mi tyle radości przynieść :D
Obrazek

Patikujek

Post » Śro cze 12, 2013 15:25 Re: Psi kot i koci pies :) czyli maine coon i york

Patikujek pisze:Jako zatracona psiara nigdy nie spodziewałam się, że kot może mi tyle radości przynieść :D

Amen! Przez całe życie kochałam psy i bałam się kotów... a rok temu pojawiły się u mnie takie 2 niebieskie cuda i wywróciły wszystkie moje poglądy do góry nogami :mrgreen:
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

NatjaSNB

Post » Śro cze 12, 2013 16:25 Re: Psi kot i koci pies :) czyli maine coon i york

Neoś jest naprawdę uroczy. Początkowo bałam się jak to będzie i w ogóle, a teraz kiedy widzę jak z dnia na dzień, z godziny na godzinę zaczyna zachowywać się coraz swobodniej to jestem zachwycona :1luvu: . W ogóle ostatnio chyba świruję, bo rozczulam się nad wszystkim co robi. Że tak słodko bawi się myszką, że tak ślicznie miauczy itp. :roll: Przerażam sama siebie :-P

A teraz tak dla potwierdzenia miłości parę fotek z sesyjki :D

Rób mi tak jeszcze...
Obrazek

No i dlaczego przestałaś? :?
Obrazek

Pańcia, a chcesz teraz coś zobaczyć?
http://imageshack.us/a/img845/1049/dscf23911.jpg

Patrz jaki jestem duży!!! :ryk:
Obrazek

A teraz moje ukochane marzycielskie spojrzenie :love:
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lip 21, 2013 7:01 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: za duże zdjęcie zamieniłam na link
Obrazek

Patikujek

Post » Śro cze 12, 2013 16:36 Re: Psi kot i koci pies :) czyli maine coon i york

Hehe, też miałam podobną historię, jak moja Kita u mnie zamieszkała. Tylko że u mnie poszły doniczki z parapetu. Ale było to jednorazowe, mam nadzieję, że u Ciebie też :) Będę do was zerkać, uwielbiam mco! ^^
Czajniczek krąży wokół Słońca po eliptycznej orbicie, lecz jest za mały do wykrycia przez nawet najlepsze teleskopy. W związku z tą jego właściwością nie można dowieść jego nieistnienia. (...)

Ratio

Od: Wto sie 14, 2012 12:12

Post » Śro cze 12, 2013 21:04 Re: Psi kot i koci pies :) czyli maine coon i york

Obrazek

Patikujek

Post » Śro cze 12, 2013 21:06 Re: Psi kot i koci pies :) czyli maine coon i york

Patikujek pisze:W ogóle ostatnio chyba świruję, bo rozczulam się nad wszystkim co robi. Że tak słodko bawi się myszką, że tak ślicznie miauczy itp. :roll: Przerażam sama siebie :-P

Ja tym samym przerażam i siebie i męża :piwa:
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Czw cze 13, 2013 7:35 Re: Psi kot i koci pies :) czyli maine coon i york

Bombowy jest! I piękny :) Ja też się rozczulam nad moimi kotami. Już nawet bez powodu, tylko za samo to, że są... Jestem nienormalna :lol:

maciejowa

Post » Czw cze 13, 2013 17:07 Re: Psi kot i koci pies :) czyli maine coon i york

Ma piękne, zielone oczy :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Czw cze 13, 2013 17:58 Re: Psi kot i koci pies :) czyli maine coon i york

Na zdjęciach zielonkawe wychodzą a w rzeczywistości ma je takie piwno bursztynowe
Obrazek

Patikujek

Post » Czw cze 13, 2013 18:04 Re: Psi kot i koci pies :) czyli maine coon i york

Na tym zdjęciu całkiem fajnie widać kolor jego oczu :D
Obrazek

O! Miodowe ma oczy!!! :ok:
Obrazek

Patikujek

[poprzednia][następna]