Jakąś dziwną sól kupiłam. Taka bardzo drobniutka, że nie wiem teraz ile jej sypać, żeby nie przedobrzyć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Dobry wieczórWczoraj nas zabrakło, bo cały dzień spędziłam w salonie tatuażu
Tosieńka coraz lepiej się u nas czuje. Włazi mi nawet do łóżka. Mam wrażenie, że Łatek też się pomalutku przełamuje. Dziś już trochę mniej na nią syczy i warczy, a rano pozwolił jej wejść do łózka, podczas gdy i on tam leżał. Z Marceliną jest już w całkiem przyjaznych stosunkach. Obwąchują sobie pyszczki, mijają się, siedzą w niedalekiej odległości a nawet trochę się bawią w ganianego. Jutro jedziemy na cały dzień do mojej przyjaciółki na działkę na wieś, więc znów zostaną same. Muszą się dogadać
A dla Ciekawych, oto wynik mojego wczorajszego posiedzenia:
oczywiście wszystko świeże, czerwone, napuchnięte itp, ale mnie się podoba
AYO pisze:maciejowa pisze:Dobry wieczórWczoraj nas zabrakło, bo cały dzień spędziłam w salonie tatuażu
Tosieńka coraz lepiej się u nas czuje. Włazi mi nawet do łóżka. Mam wrażenie, że Łatek też się pomalutku przełamuje. Dziś już trochę mniej na nią syczy i warczy, a rano pozwolił jej wejść do łózka, podczas gdy i on tam leżał. Z Marceliną jest już w całkiem przyjaznych stosunkach. Obwąchują sobie pyszczki, mijają się, siedzą w niedalekiej odległości a nawet trochę się bawią w ganianego. Jutro jedziemy na cały dzień do mojej przyjaciółki na działkę na wieś, więc znów zostaną same. Muszą się dogadać
A dla Ciekawych, oto wynik mojego wczorajszego posiedzenia:
oczywiście wszystko świeże, czerwone, napuchnięte itp, ale mnie się podoba
A to żeście przyczilili Maciejowo![]()
![]()
![]()
JAAZZZZZZZZZ![]()
![]()
Mimo, żem starom jezd, to mi siem marzy taki mały cóś, nie tak piękny, jak Twój, jednakowoż....![]()
Kasy nie mam w mordkę, na drugie nazwisko Debet mam![]()
No i tri-dziewuszka pierwszoklaśna naturalnie![]()
![]()
![]()
Uczciwie żem doczytał i niniejszym siem witam po przerwie
AYO pisze:Ja mam już namiar z polecenia gościa, który ma cuuudny rysuneczek, i pomysła , i miejsce dla tego pomysła na AYO też mam, jednakowoż..... kiszeczka finansowa![]()
A panna z balejażem charakter ma po prostu, wyrazista znaczy się jest
AYO pisze:Nieduży, cóś jak smartfon i za 500 PLNenów
AYO pisze:Eeeee![]()
AYO pisze:Uściślając, to byłaby górna granica ceny szacunkowej, tym niemniej zatkało mnie.
W każdym razie, bez kilku setek nie ma co do tematu podchodzić i w tym momencie, póki co ja odpadam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości