Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:Kotkins, mi dziewczyny kazały zdjęcia kupy wklejać, gdy się wreszcie pojawiła.
koteczekanusi pisze:Jeny, to naprawdę naprawdę chore - strona gratulacji z powodu kupy.
W drugiej kwestii, to karmieniem Fio możesz karać MK. Albo Małża za różne przewiny...
kotkins pisze:I ja wobec tego chyba wynajmę CZŁOWIEKA , który będzie mojej ulubienicy dawał mjenso...
BO JA TEGO NIE WYTRZYMAM!!!!
koteczekanusi pisze:Jeny, to naprawdę naprawdę chore - strona gratulacji z powodu kupy.
W drugiej kwestii, to karmieniem Fio możesz karać MK. Albo Małża za różne przewiny...
kotkins pisze:Kiti zrobiła przy mnie kupkę (żeby nie wyjść z tematu!).
I wiecie, to było prześmieszne- uparcie zasypywała rantem kuwety, nawet nie zagłębiając łapki w piasku. Tak z 10 minut pozasypywała i straszliwie zadowolona pobiegła pojeść.
Kupa w całości pozostała na wierzchu, sprzątnęłam ją...![]()
Mądra Kitusia...!
Aniada pisze:Kotkins, mi dziewczyny kazały zdjęcia kupy wklejać, gdy się wreszcie pojawiła.
kotkins pisze:I wiecie, to było prześmieszne- uparcie zasypywała rantem kuwety, nawet nie zagłębiając łapki w piasku. Tak z 10 minut pozasypywała i straszliwie zadowolona pobiegła pojeść.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości