ale latają razem, co mnie bardzo cieszy, może Chmurowi mniej będzie za taboretem zwisało

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puskas1 pisze:Akurat Chmurcio był najdłużej anty, ale już się przekonał, chociaż Bombel nie pozwala sobie na większe szaleństwa wobec Chmura, bo zaraz w papę dostaję![]()
ale latają razem, co mnie bardzo cieszy, może Chmurowi mniej będzie za taboretem zwisało
julita_a115 pisze:Dolne odnóże największego ( najstarszego ) zarazka w domu. Niestety - On rezydent , nie tymczas![]()
Ale kiedyś jakaś laska na miau.pl miała podpis w profilu : "mój mąż kazał mi wybierać, albo on, albo koty.....Czasem za nim tęsknię...."
Czasem kusi mnie ta opcja
julita_a115 pisze:Ale kiedyś jakaś laska na miau.pl miała podpis w profilu : "mój mąż kazał mi wybierać, albo on, albo koty.....Czasem za nim tęsknię...."
puskas1 pisze:julita_a115 pisze:Ale kiedyś jakaś laska na miau.pl miała podpis w profilu : "mój mąż kazał mi wybierać, albo on, albo koty.....Czasem za nim tęsknię...."
też mnie kusi, ale mój TŻ jakoś bardzo lubi te nasze koty i nie mam co liczyć na takie roszczenia![]()
a za tym małym to cały goopi jest
julita_a115 pisze:puskas1 pisze:julita_a115 pisze:Ale kiedyś jakaś laska na miau.pl miała podpis w profilu : "mój mąż kazał mi wybierać, albo on, albo koty.....Czasem za nim tęsknię...."
też mnie kusi, ale mój TŻ jakoś bardzo lubi te nasze koty i nie mam co liczyć na takie roszczenia![]()
a za tym małym to cały goopi jest
A koty o zdanie pytałaś, czy TŻ-ta lubią?
Bo to w końcu o ich ( i przy okazji nasze ) zdrowie psychiczne chodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Talka i 84 gości