» Wto cze 11, 2013 15:22
Re: Kot w każdej szafie. Czy mogę prosić o pomoc??? (str 60)
Kochani przepraszam za trzydniowe milczenie. Nie mam w domu netu, w weekend nie pracuję oczywiście, a wczoraj zaniemogłam, więc wzięłam wolny dzień.
Dziś weszłam w podgląd konta i oniemiałam, poryczałam się ze wzruszenia. To jest niesamowite. Tzn Wy jesteście niesamowici. Taka hojność i altruizm to wyjątkowe cechy. Wiara w przyjacielską pomocną dłoń nie zginie.
BARDZO , BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ. Z CAŁEGO SERCA, Z CAŁEJ MOCY.
Mam nadzieję, że dobry los o Was nie zapomni bo wierzę, że wyrządzone dobro wraca do darczyńcy.
Wpłaty:
Jana – 50 zł
Kropka – 30 zł
Mziel52 – 100 zł
Chatte - 200 zł
Szymkowa – 200 zł
Agneska - 200 zł
KatarzynaW – 50 zł
Iwonami – 200 zł
Iwonami - 100 zł
Obie wpłaty od Iwonami łącznie 300 zł jest łączną kwotą za bazarki od iwona66, AnielkaG, gertaa i mateosia.
AgaPap - 150 zł
Livy - 50 zł
Barbarados - 40 zł
Kasiakom - 100 zł
Monika 794 - 100 zł
rastanja - 30 zł
miuti - 40 zł
Iwonami za swoje bazarki - 280 zł w tym wpłaty od Czupurka 260 zł, JolaJ 20 zł
Jana - 15 zł
Alysia - 50 euro
EVE24 - 20 zł
mgj - 20 zł
Dary rzeczowe:
AnielkaG –
• leki (Tolfine, Duphalyte, Synulox, Crotamiton, Stronhold, Panacur, Pyrantelum Furazolidon, Olej parafinowy, igły, strzykawki, 3 szt. szczepionek)
• karma ( sucha karma Smilla kitten, puszeczki Gourmet Gold, Whinston dla juniorków, mięso i podroby)
Mimbla 64 - 10 kg Hill's kitten
Alysia - kilka toreb karmy weterynaryjnej głownie RC, saszetkami, torbą z próbkami RC wszelakiego rodzaju.
Ariel - środek przeciwpchelny w spray'u Effipro.
Puchacz - leki: Tolfine, Catosal, Linco-specitn, Dexafort, Duphalyte.
Dziękuję Miuti i Iwonami za organizowanie pomocy w ramach własnych kontaktów.
Kolejny post rezerwuję na rozliczenie wydatków.
Ostatnio edytowano Wto lip 16, 2013 14:00 przez
Prakseda, łącznie edytowano 10 razy
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)