isabell36 pisze:nie ma dziwnych kotów - to tylko Duzi ich nie rozumieją
o wlasnie!

ogladalam wlasnie na you tube filmy z wczorajszego gradobicia w moim miescie... naprawde, na moim osiedlu nie bylo az tak tragicznie jak na innych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:nie ma dziwnych kotów - to tylko Duzi ich nie rozumieją
vanesia1 pisze:MaryLux pisze:mra mre mri mro mru
<oklaski>![]()
![]()
![]()
To jakaś kocia pieśń?
ab. pisze:Kto za mną zatęskni jak pojadę w piątek na wycieczkę do Gdańska?
NatjaSNB pisze:ab. pisze:Kto za mną zatęskni jak pojadę w piątek na wycieczkę do Gdańska?
Ja, ale Ty masz już tyle ciotek w swoim wątku, że nie przebiję się tam ze swoją tęsknotą
ab. pisze:NatjaSNB pisze:ab. pisze:Kto za mną zatęskni jak pojadę w piątek na wycieczkę do Gdańska?
Ja, ale Ty masz już tyle ciotek w swoim wątku, że nie przebiję się tam ze swoją tęsknotą
Pamiętam, że byłaś pierwsza
vanesia1 pisze:ab. pisze:NatjaSNB pisze:ab. pisze:Kto za mną zatęskni jak pojadę w piątek na wycieczkę do Gdańska?
A ja druga
ab. pisze:vanesia1 pisze:ab. pisze:NatjaSNB pisze:ab. pisze:Kto za mną zatęskni jak pojadę w piątek na wycieczkę do Gdańska?
A ja druga
Też pamiętam, a będziesz tęsknić w piątek?
NatjaSNB pisze:Nie to, żebym się dopominała, ale jakaś nagroda za moje "pierwszeństwo" się absolutnie należy![]()
wystarczy jakiś wiersz na moją cześć...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, Gosiagosia i 17 gości