barbarados pisze:WitamKoty obudziły mnie o 4 rano , bo im sie chciało do kuwety . I ktoś musiał posprzątać
. Teraz odsypiają .
A ja latam : zakupy pranie , sprzątanie .
Cześć Ciotka

ale z Ciebie latawica

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:WitamKoty obudziły mnie o 4 rano , bo im sie chciało do kuwety . I ktoś musiał posprzątać
. Teraz odsypiają .
A ja latam : zakupy pranie , sprzątanie .
MonikaMroz pisze:barbarados pisze:Kara czy przejedzenie ? A może dietę im zmieniasz ? Moje muszą dostać , bo by tam wyły , że sąsiedzi by pewnie policje wezwali , że zwierzaki męczęI to by była racja . Bo nie dostanie kolacji to tortura jest normalnie .
Moje nie wyją ale kręcą się koło mnie. no i wyjęłam im z lodówki i sie grzeja
puszatek pisze:nie spotkałam mokrego Sanabellamoje za to zajadają się mokrym buthersem
animondę zostawili dla mnie
agusialublin pisze:puszatek pisze:nie spotkałam mokrego Sanabellamoje za to zajadają się mokrym buthersem
Patrz Basia jakie masz kochane kotki![]()
najlepsze zostawiły Tobiesmacznego
tylko później po jedzeniu musisz sobie ładnie łapki wylizać
puszatek pisze:agusialublin pisze:puszatek pisze:nie spotkałam mokrego Sanabellamoje za to zajadają się mokrym buthersem
Patrz Basia jakie masz kochane kotki![]()
najlepsze zostawiły Tobiesmacznego
tylko później po jedzeniu musisz sobie ładnie łapki wylizać
bardzo śmieszne, bardzo![]()
![]()
![]()
wydawało mi się, że to dobre i wartościowe jedzenie...wydawało
barbarados pisze: Różności zamawiam a one wszystko wcinają , byle nie za długo i trzeba im zmieniać co jakiś czas . Średnio , co 4-5 dni .
barbarados pisze:No widzisz ? Ale gdzie one to mieszczą , to ja nie wiem .
Też szukam , gdzie taniej . Teraz sporo sklepów internetowych sie otwiera , więc powinni dbać o klienta .Ale przeważnie zooplus .
MonikaMroz pisze:barbarados pisze:No widzisz ? Ale gdzie one to mieszczą , to ja nie wiem .
Też szukam , gdzie taniej . Teraz sporo sklepów internetowych sie otwiera , więc powinni dbać o klienta .Ale przeważnie zooplus .
Mili 3x dziennie po RC kupę robiła i to bardzo brzydką. Ponad 2 kilo zjadła w 20 dniA Brit 1,5 kilo miała na 30
Więc RC poszło w odstawkę na razie.
agusialublin pisze:MonikaMroz pisze:barbarados pisze:No widzisz ? Ale gdzie one to mieszczą , to ja nie wiem .
Mili 3x dziennie po RC kupę robiła i to bardzo brzydką. Ponad 2 kilo zjadła w 20 dniA Brit 1,5 kilo miała na 30
a u mnie kupki są ślicznei jakie pachnące
MonikaMroz pisze:agusialublin pisze:MonikaMroz pisze:barbarados pisze:No widzisz ? Ale gdzie one to mieszczą , to ja nie wiem .
a u mnie kupki są ślicznei jakie pachnące
U mnie teraz też. Brit Care bardzo im służy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, Nul, PanPawel, Tygrysiątko i 205 gości