Moderator: Estraven
anulka111 pisze:A dzis zimno i pada- koty spia u mnie,a u Ciebie Marysiu?
anulka111 pisze:Nie wiem,kto ja zabral-wiem jewdno mam wolny dzine i nie ma sensu isc do ogrodka....bo znow napadalo pelno wody-obrezydliwa pogoda-zimno i mokro
Ide otworzyc okno mar9 pisze:anulka111 pisze:Nie wiem,kto ja zabral-wiem jewdno mam wolny dzine i nie ma sensu isc do ogrodka....bo znow napadalo pelno wody-obrezydliwa pogoda-zimno i mokro
W takie zimno-mokre dni zawsze się martwię o te wszystkie bezdomniaczki.
Chyba już nigdy nie będę umiała nie myśleć w innym kontekście, takie zboczenie

anulka111 pisze:W moim kacie wlasnie wylazlo slonkoooooooooooooooooIde otworzyc okno

Anna61 pisze:mar9 pisze:anulka111 pisze:Nie wiem,kto ja zabral-wiem jewdno mam wolny dzine i nie ma sensu isc do ogrodka....bo znow napadalo pelno wody-obrezydliwa pogoda-zimno i mokro
W takie zimno-mokre dni zawsze się martwię o te wszystkie bezdomniaczki.
Chyba już nigdy nie będę umiała nie myśleć w innym kontekście, takie zboczenieanulka111 pisze:W moim kacie wlasnie wylazlo slonkoooooooooooooooooIde otworzyc okno
U nas też wreszcie się pokazało, ale przedtem było fatalnie, choć nie wiem, czy jeszcze nie będzie padać.

viewtopic.php?f=1&t=153652

Anna61 pisze:My też pozdrawiamy.![]()
Teraz niedawno dopatrzyłam się że jesteś z Zabrza, a ja tam przed laty miałam koleżankę która mieszkała wtedy na Maksyma Gorkiego.
Marysiu, to w twoim mieścieviewtopic.php?f=1&t=153652
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości