Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Olinka pisze:Dziewczyny, mam dobry dom wychodzący dla konkretnego kota z okolic PKP - nie wiem, czy on też jest pod Waszą opieką. Chodzi o czarnego, najprawdopodobniej kocura, który mieszka w krzakach na ul. Dworcowej, na przeciwko Dworca Letniego. Jest tam dokarmiany.
Czy ewentualnie pomogłybyście mi go złapać?
Za dom ręczę głową, wychodzący, ale kocury dożywają tam kilkunastu lat, są kastrowane, dobrze karmione, mają zapewnioną opiekę weterynaryjną.
kotastrofa pisze:Dziś na łączce wg TŻ tylko Języczka i jakieś nowe czarne futerko inne niż dotychczasowe.
kasia_5000 pisze:Olinka pisze:Dziewczyny, mam dobry dom wychodzący dla konkretnego kota z okolic PKP - nie wiem, czy on też jest pod Waszą opieką. Chodzi o czarnego, najprawdopodobniej kocura, który mieszka w krzakach na ul. Dworcowej, na przeciwko Dworca Letniego. Jest tam dokarmiany.
Czy ewentualnie pomogłybyście mi go złapać?
Za dom ręczę głową, wychodzący, ale kocury dożywają tam kilkunastu lat, są kastrowane, dobrze karmione, mają zapewnioną opiekę weterynaryjną.
Ja chyba widziałam tego kocurka na Dworcowej.
Mogę pomóc w łapance, klatkę - łapkę mam, tylko nie jestem teraz zmotoryzowana...
I w tym momencie jeszcze nie wiem na 100%, kiedy będę mogła - tak na 50% w środę po 18-tej powinnam mieć
czas.
Diana27 pisze:Ummm w którym miejscu karmicie te koty?
kasia_5000 pisze:Olinka, rozmawiałam z marinellą - umówiłyśmy się na piątek po południu
kasia_5000 pisze:Grafik 17.06-23.06
PKP
pn. - kotastrofa
wt. -
śr. - kasia_5000 (stały dyżur)
czw. -
pt. - Jarka (stały dyżur)
sob. -
ndz. - itaka
Składowa
pn. -
wt. -
śr. - kasia_5000 (stały dyżur)
czw. -
pt. - kasia_5000 (stały dyżur)
sob. -
ndz. - itaka
Ktoś jeszcze chętny?
Zapraszamy!
itaka pisze:Niestety nie dotrę do Poznania więc muszę odwołać mój niedzielny dyżur. Wpiszę się w przyszłym tygodniu bo już na pewno będę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka, Blue, kasiek1510, lucjan123 i 71 gości