Własnie dołączyłam wraz z Diabelską Trójką jako nowy użytkownik i mam nadzieję zostać tu na dłużej...chyba, że Lakshmi wpuściła mnie w maliny i nikt tu kotów nie lubi

Oto nasza prezentacja: wszystkie koty sa czarne

Hrupka i Brucek to roczne rodzeństwo zabrane w grudniu w zeszłym roku od niezrownoważonej dręczycielki z bazaru na Ochocie. Wyrwaliśmy je do ponownego życia, ale cykl rozmaitych chorób i wizyt u weta ciągnąl się ponad pół roku. Obecnie Bruc jest okazem wspaniałego 4,5 kg kota:-) Niestety Hruptak kruszynka (2,5 kg) ma niewydolność nerek spowodowaną wcześniejszym stanem zdrowia i przebywa pod stałą opieka Pani Wet oraz ma dietę. Doprowadziliśmy ją i tak do świetnego stanu, gdyż wyniki krwi są właściwie bez zarzutu

W maju tego roku dołączył do nas maleńki Rysio zwany FurKotkiem:-) Został porzucony wraz z 5 rodzeństwa na terenie Łomianek. Kociaki przygarnęli moi znajomi i na szczeście znaleźli wszystkim dobre domy. Rysio ma obecnie pół roku, przypomina troche krokieta

Poza tą uroczą Trójką jestem jeszcze ja i Piotr do spełniania ich zachcianek, ale to już mniej istotne