persy i INNE...niebieska NaNa ...Schr.Łódź

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 10, 2013 11:26 Re: persy i INNE w schr. Łódź- ZNOWU! PErsica :((- od str.30

zrobię wieczorem Mandarynce wydarzenie na fb, może znowu, kolejny raz się uda znaleźć dom :ok: kilka info potrzebuję - czy jest ciachnięta i skąd się w schronie wzięła, resztę jakoś sklecę z tego co napisała ruru o koteńce. No i jak zwykle wierszyk na dobrą wróżbę muszę wymyślić :wink:
Jak będzie gotowe wkleję link.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon cze 10, 2013 11:28 Re: persy i INNE w schr. Łódź- ZNOWU! PErsica :((- od str.30

Wspomnij w tym wydarzeniu o Czarnuszku tez, on ma o wiele mniejsze szanse na dom, niż Mandarynka...

Bananowy_kot, PA, to wizyta przedadopcyjna
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pon cze 10, 2013 11:40 Re: persy i INNE w schr. Łódź- ZNOWU! PErsica :((- od str.30

Dziękuję kordonio :P już doczytałam :oops: :lol:

bananowy_kot

Od: Czw mar 26, 2009 0:50

Post » Pon cze 10, 2013 21:18 Re: persy i INNE w schr. Łódź- ZNOWU! PErsica :((- od str.30

kordonia pisze:Wspomnij w tym wydarzeniu o Czarnuszku tez, on ma o wiele mniejsze szanse na dom, niż Mandarynka...

Bananowy_kot, PA, to wizyta przedadopcyjna

Dziękuję kordoniu!
Gdyby ktoś chciał, mógł poogłaszać, poudostępniać czarnego Muffinka,
to tutaj jest ogłoszenie...bardzo dom mu potrzebny:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 016&type=1
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon cze 10, 2013 23:49 Re: persy i INNE w schr. Łódź- ZNOWU! PErsica :((- od str.30

ruru może mój wcześniejszy post umknął twojej uwadze, proszę o info skąd wzięła się Mandarynka w schronie i czy jest wysterylizowana.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Wto cze 11, 2013 10:19 Re: persy i INNE w schr. Łódź- ZNOWU! PErsica :((- od str.30

Ewa, nie wiem skąd, wiemy tylko , że z domu przyszła razem z Muffinem,
imiona są oczywicie, nie domowe, nie znamy prawdziwych.. :(

Czy wysterylizowana, też nie wiadomo, bo by trzeba usg zrobić,
ale na pewno nie zostanie wydana bez sterylizacji
Muffin wysterylizowany
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro cze 12, 2013 19:11 Re: persy i INNE w schr. Łódź- ZNOWU! PErsica :((- od str.30

Bardzo, bardzo wielkie podziękowania dla Neight i Kociego Świata
za miejscówkę dla Mandaryny!!
Kicia nie chce jeść, już kicha, może być tylko coraz gorzej :( :(
to dla niej prawdziwy ratunek!!
Pilnie szukamy transportu Łódź - Warszawa
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro cze 12, 2013 21:45 Re: persy i INNE w schr. Łódź-PErsica szukamy transp Łódź- W

Oj bidusia :( czyli fb nieaktualne?
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro cze 12, 2013 23:12 Re: persy i INNE w schr. Łódź-PErsica szukamy transp Łódź- W

No nie, dla Mandaryny już nie,
natomiast dla Muffina nic nie ma,
i wszelkie ogłaszanie go bardzo potrzebne,
bo będzie tragedia,
nie je, nie wychodzi z budki,
syczy jak go doknąć :( :(
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw cze 13, 2013 11:08 Re: persy i INNE w schr. Łódź-PErsica szukamy transp Łódź- W

dziewczyny, czy pomoże coś wykupienie pakietu ogłoszeń u catangel?

ech, miałam sie nie mieszać, nie mam zupełnie jak pomóc, ale żal mi czarnuszka i mi nie daje spokoju.
jest w gorszej sytuacji niż mandarynka, ale niestety nie miał tyle szczęścia, aby urodzić się w typie rasy.
gdyby ktoś chciał go wziąć na dt, mogę oddać sporo karmy dla niego. ja niestety nie mogę się nim zaopiekować.
wyślę do catangel prośbę o pakiet ogłoszeń na bazie ogłoszenia z facebooka.

ewan - może dałabyś radę zrobić dla niego wydarzenie na fb? ja nie mam tam konta, a z tego co obserwuję, to zwiększa szansę dla kota. zanim będzie za późno.

.Mia.

Od: Wto sty 15, 2013 19:03

Post » Czw cze 13, 2013 11:49 Re: persy i INNE w schr. Łódź-PErsica szukamy transp Łódź- W

Zrobię czarnuszkowi wydarzenie, może się uda, tylko o aktualne info i jakieś zdjęcie proszę co kilka dni bo bez tego to lipa
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Czw cze 13, 2013 11:59 Re: persy i INNE w schr. Łódź-PErsica szukamy transp Łódź- W

ewan, dzięki wielkie.

o wszelkie dane proszone są dziewczyny z łodzi, ja też potrzebuję jeżeli mam zamówić ogłoszenia u catangel (zdjęcia na email - do mnie, aby można było wstawić w ogłoszenia).

a tymczasem powielę link do ogłoszenia na fb dla czarnuszka (nie mam pojęcia ewan, czy na tej podstawie możesz zrobić wydarzenie, pewnie też potrzebujesz zdjęcia w plikach, ale tekst stąd można skopiować).
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 016&type=1

i jak widzę, czas gra tu dużą rolę, więc im szybciej tym lepiej. zrobienie ogłoszeń też trochę trwa, nie wiem, czy catangel jest 'obłożona' czy nie.
więc prośba o pilne zdjęcia - do mnie i ewan.

.Mia.

Od: Wto sty 15, 2013 19:03

Post » Czw cze 13, 2013 12:34 Re: persy i INNE w schr. Łódź-PErsica szukamy transp Łódź- W

Muffin wczoraj:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw cze 13, 2013 12:45 Re: persy i INNE w schr. Łódź-PErsica szukamy transp Łódź- W

Wydarzenie gotowe oto link https://www.facebook.com/events/1378543 ... xt=create#
Ruru jak zwykle jesteś współorganizatorem zaglądaj proszę, ja już nie zdążę pozapraszać swoich znajomych bo lecę do pracy, zrobię to dopiero wieczorem. Kto może proszę aby udostępniał.

Nie chcę już widzieć nikogo, nie mam dla kogo żyć
Co zrobić by zawsze, już niewidzialnym być?
Pochłonąć się w rozpaczy, ukryć się w ciemny kąt
Zniknąć, przestać istnieć i odejść daleko stąd.
Czekam aż ktoś mi pomoże, czekam już długo, na próżno
Może ktoś jeszcze pokocha, przytuli NIM będzie za późno :(

Obrazek
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Czw cze 13, 2013 13:00 Re: persy i INNE w schr. Łódź-PErsica szukamy transp Łódź- W

Dziękuję bardzo!
jak zwykle piękny wiersz :1luvu:

Trzymajcie kciuki za jutro,
bo się chłopakowi niesamowicie fajny dom szykuje 8)
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

[poprzednia][następna]