Beeju, Guree, Natalia i Kacperek [*] część II - smutno...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 10, 2013 10:07 Re: Beeju, Guree i Natalia - część II - Kacperek, i zmiany..

deleguj robotę ;)

na koty...

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon cze 10, 2013 10:09 Re: Beeju, Guree i Natalia - część II - Kacperek, i zmiany..

pozytywka pisze:deleguj robotę ;)

na koty...

koty chętnie pomagają, biorąc pod uwagę, z jakim zapałem włażą na lapa ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon cze 10, 2013 10:10 Re: Beeju, Guree i Natalia - część II - Kacperek, i zmiany..

:mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon cze 10, 2013 11:55 Re: Beeju, Guree i Natalia - część II - Kacperek, i zmiany..

Zginęłas i juz myślałam, że pewnie za mąz wyszłaś :mrgreen:
A Ciebie do Orzesza wywiało :ok:
Mocne potłuczenie 8O Które schody takie groźne ?
Kciuki za zdrówko :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon cze 10, 2013 12:10 Re: Beeju, Guree i Natalia - część II - Kacperek, i zmiany..

A mnie interesuje, jak mianowicie udało się okiełznać Twoje włosy, bo nie mogę sobie tego zwizualizować :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon cze 10, 2013 12:29 Re: Beeju, Guree i Natalia - część II - Kacperek, i zmiany..

psiama pisze:Zginęłas i juz myślałam, że pewnie za mąz wyszłaś :mrgreen:

jeszcze nie :P

psiama pisze:A Ciebie do Orzesza wywiało :ok:
ładne miasto ;-)
ptaki za oknem, z balkonu widok na las, a czasami z okna sarenki :P

nie zaginęłam, ale po przeprowadzce bez netu byłam... (bez czasu też, ale to powiedzmy nieco normalniejszy stan :P)

AYO pisze:A mnie interesuje, jak mianowicie udało się okiełznać Twoje włosy, bo nie mogę sobie tego zwizualizować :twisted:

hmmm, powiedzmy długość przy maksymalnym "naciągu" do ramion, i zcieniowane - w sensie "kucyk" zrobię (to był warunek konieczny)

charm

Post » Pon cze 10, 2013 12:32 Re: Beeju, Guree i Natalia - część II - Kacperek, i zmiany..

No, teraz mi się zgadza 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pon cze 10, 2013 12:33 Re: Beeju, Guree i Natalia - część II - Kacperek, i zmiany..

NO to nawiń pare słów o tej przeprowadzce, coś nam się chyba należy po tak długiej nieobecności? :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pon cze 10, 2013 12:34 Re: Beeju, Guree i Natalia - część II - Kacperek, i zmiany..

AYO pisze:A mnie interesuje, jak mianowicie udało się okiełznać Twoje włosy, bo nie mogę sobie tego zwizualizować :twisted:

poszukałam trochę na google - w sensie co mi wyrzuciło po wpisaniu kręcone włosy, i powiedzmy w zalezności od tego, jak się uczeszę mam na głowie coś w tym stylu:

Obrazek

albo

Obrazek

albo np
Obrazek

:lol:

ogólnie zawsze były bardzo podatne, mocno skręcone, więc przyzwoicie się układają - odrobinę odżywki i można z nimi zrobić prawie wszystko :P
(to prawie obejmuje: wyprostować.. tego się nie da, a kiedyś próbowałam... potem po prostu zaakceptowałam, i próbuję wykorzystywać ;))

charm

Post » Pon cze 10, 2013 12:39 Re: Beeju, Guree i Natalia - część II - Kacperek, i zmiany..

Bardzo słuszne podejście.
Włosy masz piękne i niejedna dałaby sie w mizerie poszatkować, żeby choć raz tak wyglądać, a Ty proszę - troszku pianki i reszta robi sie sama :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pon cze 10, 2013 12:40 Re: Beeju, Guree i Natalia - część II - Kacperek, i zmiany..

AYO pisze:NO to nawiń pare słów o tej przeprowadzce, coś nam się chyba należy po tak długiej nieobecności? :wink:

co do przeprowadzki - nie ma za bardzo o czym ;-)
małe mieszkanko w orzeszu, wynajęte z tżtem i kotami (tylko one czynszu nie płacą :P)
plus taki, że doczekałam się po przeprowadzce PUFY :D
tż marudził, że po co taka wielka pufa, itd, a teraz czasem muszę walczyć o miejsce na niej :P

koty zadowolone, bo mają osiatkowany balkon ;)

a ja mam na balkonie zioła - mięta, lubczyk, kolendra, rozmaryn, i powoli rosnący szczypiorek itd ;)

jak będę siedziała przy normalnym kompie, to wrzucę jakieś zdjęcia (np sarenki z okna), ale to nie teraz - siedzenie chwilowo przekracza moje możliwości :oops:

charm

Post » Pon cze 10, 2013 12:42 Re: Beeju, Guree i Natalia - część II - Kacperek, i zmiany..

AYO pisze:Bardzo słuszne podejście.
Włosy masz piękne i niejedna dałaby sie w mizerie poszatkować, żeby choć raz tak wyglądać, a Ty proszę - troszku pianki i reszta robi sie sama :ok:

czesać się nie muszę :P
po myciu rozczesuję grubym grzebieniem, jakaś odżywka, a potem tylko palcami "jakoś" układam, i gotowe ;)
ewentualnie wersja dla odważnych - umyć włosy, rozczesać i iść spać - rano na pewno jakaś fryzura będzie :P tylko spinką gdzieś podpiąć, żeby się trzymało i fryzura jak po wyjściu z salonu :lol:

charm

Post » Pon cze 10, 2013 17:20 Re: Beeju, Guree i Natalia - część II - Kacperek, i zmiany..

8O O, i wątek reaktywowany. Witamy się zatem na nowo :D
Włosy - marzenie...... :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon cze 10, 2013 17:25 Re: Beeju, Guree i Natalia - część II - Kacperek, i zmiany..

shira3 pisze:8O O, i wątek reaktywowany. Witamy się zatem na nowo :D
Włosy - marzenie...... :1luvu:

witamy w naszych skromnych progach :)

wątek jeszcze o zdjęcia wzbogacę, tylko znajdę czas, żeby je zrobić, i siły, żeby zrzucić na kompa :)

charm

Post » Pon cze 10, 2013 17:33 Re: Beeju, Guree i Natalia - część II - Kacperek, i zmiany..

Zdjęcia....TAK! :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]