JaEwka pisze:Aniu nie czytaj bo tylko będziesz się stresować niepotrzebnie...
Ażebyś wiedziała, bo wczoraj po lekturze żołądek mnie tak rozbolał, że musiałam nolpazę wziąć.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
JaEwka pisze:Aniu nie czytaj bo tylko będziesz się stresować niepotrzebnie...
Goyka pisze:Jak się wpisze cokolwiek szukajac nawet ludzkich schorzen to zawsze wychodzi rakwpisz bol glowy, zeba, biegunka wszystko to wskazuje na raka lepiej nie czytac
JaEwka pisze:no właśniewykończysz się jeszcze tym zamartwianiem....
Zaskazuję Ci czytania wszelkiego !
Anna61 pisze:Wiesz Ewelinka, czytałam abym nie była taka ciemna gdy pojadę z Tolą do lecznicy, lubię dyskutować.
Goyka pisze:Jak się wpisze cokolwiek szukajac nawet ludzkich schorzen to zawsze wychodzi rakwpisz bol glowy, zeba, biegunka wszystko to wskazuje na raka lepiej nie czytac
Ja-Ba pisze:Goyka pisze:Jak się wpisze cokolwiek szukajac nawet ludzkich schorzen to zawsze wychodzi rakwpisz bol glowy, zeba, biegunka wszystko to wskazuje na raka lepiej nie czytac
Fakt. Jak mnie kiedyś użarł kleszcz i zauwazyłam "książkowy" obrzęk, wyszukałam stosownych informacji w internecie. Znalazłam że borelioza dzieli się na dwa typy. Pierwszy przenoszony jest przez kleszcze, wykrywalny testem z krwi i stosunkowo łatwy do wyleczenia, drugi przenoszony przez... internet, śmiertelny..
Kociara82 pisze:Potem sie okazalo, ze w tamtej przychodni, gdzie nam te zdjecie robiono maja jakies wadliwe klisze, wiec na kazdym jakas zmiana wychodzi.
Goyka pisze:czy dobrze pamiętam ,że jutro badanie Tolusi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości