Wszystkie koty jamnika Melona V - o kolorch na pożegnanie!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 09, 2013 12:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

Cairo jest na wakacjach na wyspie...myślę, że wróci pieszo... :mrgreen:
Dziś.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie cze 09, 2013 12:40 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

kotkins pisze:Cairo jest na wakacjach na wyspie...myślę, że wróci pieszo... :mrgreen:
Dziś.

Da radę. Luzik. Ja - gdy pracowałam na granicy między Niemcami i Francją - usłyszawszy, że mężowi Jożik zaginął też wybierałam się na piechtę do domu. 1000 km. :mrgreen:
Aniada

Post » Nie cze 09, 2013 13:10 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

[quote="kotkins"] :mrgreen:

A Sz.P. Kotkins to jak nie przymierzając Chuck Norris - nic jej nie ruszy 8O 8O
Bo rozumiem, że TŻ ogląda się za młodszą, ale żeby zdradzać z taką NIEWYDEPILOWANĄ (nawet - Kiti jestę persę) - ja bym nie darowała :twisted: :twisted: :twisted:

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Nie cze 09, 2013 13:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

NO! A nogi to ona ma zupełnie owłosione...
A jakie wąsy...

Prawdę mówiąc Kiti jest cudna, Małż rozmarzony mówi ,że zamieniłby na Amkę...
Powiedziałam ,że w pakiecie jest Miro.
On leje na łóżko... :mrgreen:

kotkins

Post » Nie cze 09, 2013 13:42 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

[quote="kotkins"]

Z drugiej strony - Sz. P. Kotkins też nie jest bez winy, co nuż sobie nowych kawalerów sprowadza (że tam trochę a la Farinnelli, ale chłop) 8O

To jest swoją drogą fenomen, że taki kot po przejściach jak Leoncio jest taki zrównoważony i przyjacielski. Raz spotkałam podobny egzemplarz - Czupurek, pręgowany pers którego wiozłam do Aamms. Facet był prawdopodobnie reproduktorem w "chodowli", nędza i rozpacz jak trafił do schronu we Wrocku, a jak go wiozłam ze Śląska do W-wy to rozwalił się w otwartym transporterku i całą drogę wygrzewał na słońcu. Przed W-wą trzykrotnie dał głos - w stylu "dzienkujemy, barzoooo nam było pszyjemnieee..." i tyle.... A Pani, która w przedziale czytała coś zawzięcie - skoczyła na równe nogi i wrzasnęła "to Pani wiezie żywe zwierzę !!!" (nie, pusty transporter wzięłam na spacer do W-wy, żeby mu pokazać stolicę :roll: )

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Nie cze 09, 2013 16:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

Pseudo leosiowa była mała, ale jest on ojcem pokoleń persów...pseudo persów.
Leoś mam wrażenie swoje już przeżył i wie co się w życiu liczy.
A liczy się dobra kuchnia, wygodny drapak i myziający Duży.
Oraz miłe kocie towarzystwo.

U Kotkinsów "gotują" porządne puszki, mięsko i Orjenę.
Drapaczek może nieco za ciasny (Leuś jest dużym kotkiem) ale obiecali większy.
No a spać można też na parapecie czy łóżku.
Duży są dobrze wychowani, robią to, co chce kotek.
Jak są za powolni to się ich upomina okrzykiem "małuuuu"!
Towarzystwo miłe- spokojna Fio, Felix ukryty w kanapie i może nieco szalona acz nie groźna Amelka.
No i ten jamnik co to czasem szczeka.
Słowem - w Kotkinsowie nie jest źle.

A Leoś właśnie dostał "kociego szału"- przebiegł ze dwa razy pokój , podrapaczył kanapę i z wyrazem szaleństwa w oczach- poszedł spać...

kotkins

Post » Nie cze 09, 2013 16:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

Namawiam do buntu. Nie piszmy ani słowa, dopóki Kotkinsy nie wkleją fot. :twisted: :twisted: :twisted:
No granda, normalnie, tyle czekać.
Aniada

Post » Nie cze 09, 2013 16:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

Aniada pisze:Namawiam do buntu. Nie piszmy ani słowa, dopóki Kotkinsy nie wkleją fot. :twisted: :twisted: :twisted:

POPIERAM!!!
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Nie cze 09, 2013 18:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

Ja-smina pisze:
kotkins pisze: :mrgreen:

A Sz.P. Kotkins to jak nie przymierzając Chuck Norris - nic jej nie ruszy 8O 8O
Bo rozumiem, że TŻ ogląda się za młodszą, ale żeby zdradzać z taką NIEWYDEPILOWANĄ (nawet - Kiti jestę persę) - ja bym nie darowała :twisted: :twisted: :twisted:

Chuck Norris wkopuje z półobrotu-Kotkins też?
zdjęcia zdjęcia!!!!Aniada ma rację!!!

Ser-niczek

Od: Sob kwi 27, 2013 14:35

Post » Nie cze 09, 2013 19:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

Aniada pisze:Namawiam do buntu. Nie piszmy ani słowa, dopóki Kotkinsy nie wkleją fot. :twisted: :twisted: :twisted:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Nie cze 09, 2013 19:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

ezzme pisze:w temacie partnerowo-kocim to się wkopałam strasznie-chcąc namówić Lubego na Dimę, powiedziałam, że kolejnego kota on wybiera (to nie miało być tak szybko) i teraz mi wybrzydza :evil:

Oj tam, oj tam. A w kontrakcie było, z JAKICH propozycji ma wybierać? Trzeba przygotować kilka CV i powiedzieć: wybieraj. Ew. jeszcze gadkę motywującą o odpowiedzialności moralnej.
Faceta, jak zostawić samemu sobie, to w życiu decyzji nie podejmie. No, ewentualnie - to może ja już pójdę spać...

A Melowi po co na przeczyszczenie - nie mógł strawić własnym sumptem? Bulimika z psa robicie... A w ogóle co to są 4 udka na takiego jamnika? Jeszcze wyfiletowane.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Nie cze 09, 2013 19:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

Oj tam, oj tam...człowiek zajęty ,że się nie ma kiedy podrapać a Wy...
Już byłam u Cairo ( Ramzes je tak sobie, ale talerzyki puste...)
Doooobra: macie Lalusia.
Zdjęcie paszportowe- uszy widać! Wszystkie!

Obrazek

kotkins

Post » Nie cze 09, 2013 19:38 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

Trochę płaski ....ale ładny no....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie cze 09, 2013 19:40 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

kotkins pisze:Obrazek

ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj... i Ty go Kotkinsie oddasz????? nie wierzę!!!!
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Nie cze 09, 2013 19:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

Ładny choć pers.
Dwuoczny jak widzę, bo spodziewałam się jednoocznego, hmmm, żadne oko minie podpada... ale ja nie okulista

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

[poprzednia][następna]