Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maupa pisze:Boo, od ToTWa jest trochę lepszy Orijen - też ma ziemnioki, ale mniej. a sprzedają go w paczkach po 400g, więc będziesz mogła wypróbować.
czy ktoś ma doświadczenia z tym konkretnym smakiem karmy?
http://ekozwierzak.pl/Koty/Karmy-bez-zb ... sa%29.html
Boo pisze:Dzięki za radę, spróbujemy spróbowaćChoć przyznam, że jest o 100% droższy od TOtW
A różnica już nie jest taka stu procentowa...
agula76 pisze:szkoda ze nie wykonuje się testów alergicznych u kota znacznie ułatwiło by mi np. decyzje o zmianie karmy
Maupa pisze:agula76 pisze:szkoda ze nie wykonuje się testów alergicznych u kota znacznie ułatwiło by mi np. decyzje o zmianie karmy
wykonuje, jak najbardziej - tylko trzeba się o to dobijać u weta. no i swoje kosztuje, bo nie zrobisz takiej jak u człowieka, czyli z naklejeniem pasków z alergenami na dużą powierzchnię skóry.
Maupa pisze:Boo pisze:Dzięki za radę, spróbujemy spróbowaćChoć przyznam, że jest o 100% droższy od TOtW
A różnica już nie jest taka stu procentowa...
ale wciąż tańszy od RC, i to tańszy w najdroższym zoologu w Krakowie
Ile chciałabyś za 1 kg?Boo pisze:Ponieważ się poddałam dysponuję znaczna ilością karmy PoN Meadowland Mix. Karma otworzona około 2 miesięcy temu, bardzo szczelnie zamknięta, przechowywana w ciemnym, z dala od źródeł ciepła. Przez ten czas otwierana może z 2-3 razy góra. Odsprzedam i wyślę wszelkie ilości, większe czy mniejsze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 119 gości