Dorota pisze:Nuś,
od jutra mam 1 zaszczyk
M.
Mam podrapać Twoją @?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Nuś,
od jutra mam 1 zaszczyk
M.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko, miaudobry. U was był wczoraj senny dzień a u nas się działo. Bo była sąsiadku popaczyć naszego bałkona, był jeden opcy co miał jakowąś sprawę do Dużej i chciał nas pogłasknąć ale my się nie dałyśmy bo co będziemy dawać opcym. Potem Duża gdziesik polazła a jak wróciła to popaczyła że się wywrócił kfiatek i była zła na koleszanku. A potem koleszanku wskiknęła na stoła i spadł talerzyk (koleszanku mówi że się jej pszestraszył i ucieknął) i Duża była zła okropecznie i koleszanku miała karmnego jeżyka w łazienku. Nie mazała się ino siedziała cicho, to jej nie ratowałam. A co, ja tesz kiedyś miałam karne jeżyki to niech i ona ma. A Duża robiła mniamuśne amciu z mniamuśnego miąsa i troszku jej podkradnęłyśmy. Mrrrruuuu.... Ale to było mniamuśne, mrrrruczę ci! Duża mówi że my amciamy lepsiej niż ona. To czemu ona nie je to co my?
By miała wtedy mniamuśne amciu, co nie?
Pozdrowiam i lizam po uszku
Smacznie najedzona śniodankiem Książniczka Ofelja
A co to są karne jeżyki?
maciejowa pisze:Cześć Inusieczko najmilsza. Czy pada u Ciebie deszczyk?
Myszolandia pisze:Hej Miśki![]()
![]()
![]()
Jutro wstawię ,bo znowu gdzieś przewaliłam kabel,a jutro inaczej zapodam
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko, miaudobry. U was był wczoraj senny dzień a u nas się działo. Bo była sąsiadku popaczyć naszego bałkona, był jeden opcy co miał jakowąś sprawę do Dużej i chciał nas pogłasknąć ale my się nie dałyśmy bo co będziemy dawać opcym. Potem Duża gdziesik polazła a jak wróciła to popaczyła że się wywrócił kfiatek i była zła na koleszanku. A potem koleszanku wskiknęła na stoła i spadł talerzyk (koleszanku mówi że się jej pszestraszył i ucieknął) i Duża była zła okropecznie i koleszanku miała karmnego jeżyka w łazienku. Nie mazała się ino siedziała cicho, to jej nie ratowałam. A co, ja tesz kiedyś miałam karne jeżyki to niech i ona ma. A Duża robiła mniamuśne amciu z mniamuśnego miąsa i troszku jej podkradnęłyśmy. Mrrrruuuu.... Ale to było mniamuśne, mrrrruczę ci! Duża mówi że my amciamy lepsiej niż ona. To czemu ona nie je to co my?
By miała wtedy mniamuśne amciu, co nie?
Pozdrowiam i lizam po uszku
Smacznie najedzona śniodankiem Książniczka Ofelja
A co to są karne jeżyki?
Ineczko, karmny jeżyk to jezd taki jak Duża ma focha bo spadnął talerzyk albo kfiatek uczył się latać i rymsnął albo ajk coś innego spadnęło i Duża mówi że to wina grzecznego kotka. No i bierze kotka, zanosi do łazienku i zamyka drzwi. I biedny kotek nie może wyjść z łazienku póki Duża go nie wypuści. No i gdzie tu sprawiedliwmność, ja pytam? Dlaczemu grzeczny kotek ma jarnego jeżyka, a nie talerzyk który sam upadnął?
Książniczka Ofelja nie rozumiejąca Dużej
barbarados pisze::1luvu:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości