Wszystkie koty jamnika Melona V - o kolorch na pożegnanie!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 08, 2013 9:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

kotkins :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob cze 08, 2013 10:12 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

Alienor pisze:kotkins :1luvu:

he he :ryk:
pokaż kotkinsie nowy nabytek mimo, że plaskaty.....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob cze 08, 2013 13:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

ewissko pisze:Zdrowiej Kotkins!

Małż da się namówić, to wydaje mi się jeden z tych facetów co by ich trzeba odlewać jak ten wzorzec metra z pod Paryża.
Bo jaki Facet( specjalnie z dużej litery) wytrzmałby z taką czeredą i Siczki nie utrupił.Fajny musi być.
I do tego kocha tego swojego zwariowanego Kotkinsa.
:mrgreen:

Jest nadzwyczajny :ok:

kotkins pisze:Facet ma granicę wytrzymałości jak każdy facet... (...)

Nadzwyczajny Facet ma te granicę hen, gdzieś za horyzontem.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Sob cze 08, 2013 13:38 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

E, jak każdemu facetowi można tę granicę dyskretnie i powoli rozciągnąć i nawet się nie zorientuje...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob cze 08, 2013 14:03 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

Święte słowa :ryk:
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Sob cze 08, 2013 14:40 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

No, wiem, co mówię. U nas z założenia były dwa koty.
Potem przemyciłam Smiśka - najpierw było, że nie ma mowy, po tygodniu sam z siebie zaczął się tłumaczyć, że gdybysmy mieli dom, to moglibyśmy mieć więcej kotów, ale w mieszkaniu... W każdym razie i tak wiem, że gdyby Smiś pomieszkał u nas dłużej, to by został. Ale chciałam go oddać, bo byli chętni.
Potem Pompon - tu już TŻ przyjął, że jeśli nie znajdą się chętni, to trudno, zostanie. Ale chętni się trafili, a Pompon zasadniczo nie był do zostania, bo nie dogadaliśmy się co do żwirku (no, chyba że nie byłoby chętnych, wtedy wiadomo, że MY musielibyśmy się ugiąć). W czasie Pompona zdarzyły się jeszcze 2 rude gnojki (łomatko, 5 kotów w domu!!!)
Potem Korneliusz - najpierw go leczyłam, potem szczepiłam itd., a w sumie to nie chciało mi się dawać ogłoszeń. No i któregoś dni TŻ (TŻ!!!) sam z siebie stwierdził - a, to niech zostanie (pewnie chciał mieć inneg faceta w domu, nawet bez jajek, a nie same baby).
Potem Lukrecja - naprawdę kochana, ale już sama czułam, że 4 koty są zbyt wyczerpujące finansowo (zwłaszcza jeśli chodzi o leczenie wszystkich naraz). Ale mimo szystko fajne było takie stadko, jak się rozłożyło po pokoju. pewnie, gdyby nie było chętnych, zostałaby na wieczne nieoddanie...
A po Korelku TŻ stwierdził, że skoro już mamy 3, to tymczasów nie bierzemy... No cóż, przełknął Lukrecję, przełknął młodego, no bo tak naprawdę - co nam szkodzi, a kotu pomóc trzeba...

No, a Felix w sumie mieszka u rodziców Kotkinsa, MK trzeba gdzieś wyekspediować, no, i wychodzi że dziewczyny w ofensywie, żaden facet tego nie zniesie :mrgreen:
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob cze 08, 2013 15:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

[quote="kotkins"]
Jeśli ten Lalek by został...

Sz.P. Kotkins zachowuje się jak autor kryminału, przekonany, że zagadka wyjaśni się na samym końcu, podczas, gdy WSZYSCY CZYTELNICY ( :mrgreen: ) wiedzą kto zabił już w pierwszym rozdziale :wink:
Laluś jest ABSOLUTNIE W MOIM TYPIE, taki męski jednocześnie i taki delikatny i taki :love: plaskaty
Kotkins ma już dwóch facetów, którzy mnie się zapodobali :twisted: , chyba muszę ją wziąć "na ustawkę" :evil:

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Sob cze 08, 2013 15:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

no pokaż wreszcie Lalusia, pokaż Kotkinsie :)
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Sob cze 08, 2013 15:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

Ja-smina pisze:
kotkins pisze:Jeśli ten Lalek by został...

Sz.P. Kotkins zachowuje się jak autor kryminału

Z całym szacunkiem - KIEPSKIEGO kryminału. :mrgreen: :mrgreen: Wszak zakończenie znane od pierwszego akapitu.

Co do facetów i granic: mój nie trawił kotów. Nie cierpiał. Przez 11 lat związku utrzymywał, że podaruje mi wszystko, poza kotem. Historia jego zakochiwania się w kolejnych futrzakach jest powszechnie znana i z racji jej długości nie będę wracać do tematu, ale...
Dziś pokłóciliśmy się straszliwie, bo jego rozpuszczony jak dziadowski bicz Bolek - powiesił się na moim brzuchu wszystkimi łapkami. Pech chciał, że akurat gadałam z małżonkiem przez telefon i zdarzyło mi się z bólu i furii RYKNĄĆ na burego rozkoszniaczka, a potem na TZ-ta, który rozpuścił gada niewiarygodnie.
Kłótnia była wielka. Zakończona - oczywista - omówieniem perspektywy rychłego rozwodu. Bolek ma trafić do Dużego NATYCHMIAST, bo ja go rzekomo stresuję. Gdy rzekłam, że Bolek pojedzie wyłącznie po moim trupie (wszak wróciłby sto razy gorszy), od emocji omal komórki nie wybuchły.
No, ale on przecież nienawidzi kotów. A dachowców to już w szczególności. 8)
Ostatnio edytowano Nie cze 09, 2013 8:24 przez Aniada, łącznie edytowano 1 raz
Aniada

Post » Sob cze 08, 2013 23:39 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

Przetniecie Bolesława na pół? :mrgreen:

DZIEWCZYNY!
- Lalek je mięsko, dwa spore talerzyki wołowinkowo- kurzocycne poszły...jest dobrze- mruczy, siedzi na oknie u MK...Amelka spuściła już Lalkowi pierwszy w***,bo jakże inaczej nazwać to , co zrobiłą moja ukochana subtelna maleńk kicia??
Laluś boi się jej i Mela.
Z Melem szybko się wyjaśni, zaś Amelka zrobiła zwyczajowo maleńką kupkę pod drzwiami (rozdeptał zwyczajowo MK)

- Ramzes u Cairo słabo zjadł wieczorem, co mnie bardzo martwi, ale za to rano w/ g tego ile ubyło było nieźle.
-Miro chce wyjść (i iść do Cairo)
-Kiti chce też wyjść , z tym ,że z moim Małżem i być jego słodką kicią.
Już to poniekąd ustalili (Małż pojechał ze mną wysprzątać kuwety:)), wiec Cairo jeśli to czytasz...Kiti mówi Małżowi ,że złoży papiery w sądzie przed Twoim powrotem.
Nie wiem czy ja nie powinnam się wyprowadzić...
I nie wiem też czy Kiti zdaje sobie sprawę z istnienia Fiony, która NIE ZNOSI :
-Małże
-kociej konkurencji płci żeńskiej
Za to kocha MNIE...

Wyglądają na bardzo zakochanych: łasili się, Kiti śpiewała a Małż całował jej plaskaty nosik.
Będzie ślub??

Leoś ukradł Lalusiowi kawałek mięska , Laluś na ten widok zaryczał.
Mel za to na grillowej imprezie UKRADŁ kilka wyfiletowanych nóg kurzych i skonsumował.
Spodziewane efekty jutro, dostał bowiem na przeczyszczenie...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie cze 09, 2013 6:51 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

kotkins pisze:Przetniecie Bolesława na pół? :mrgreen:

albo na więcej, może jak pizzę?... w końcu tak smakowicie wyglądające łapki... :mrgreen:
a fotografii nadal nie ma... czekamy... :kotek:
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Nie cze 09, 2013 7:22 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

właśnie: fotki fotki
bo do tyłu jestem i nie wiem o kim mowa

w temacie partnerowo-kocim to się wkopałam strasznie-chcąc namówić Lubego na Dimę, powiedziałam, że kolejnego kota on wybiera (to nie miało być tak szybko) i teraz mi wybrzydza :evil:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Nie cze 09, 2013 8:22 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

kotkins pisze:
-Kiti chce też wyjść , z tym ,że z moim Małżem i być jego słodką kicią.
Już to poniekąd ustalili (Małż pojechał ze mną wysprzątać kuwety:)), wiec Cairo jeśli to czytasz...Kiti mówi Małżowi ,że złoży papiery w sądzie przed Twoim powrotem.
Nie wiem czy ja nie powinnam się wyprowadzić...

:ryk:
Jedno jest pewne jak amen w pacierzu - Kotkins będzie miał nowego kota. Czy Lalusia? Czy Kiti? A może całe nowe dwa??

(Chyba, że Kiti jest rezydentką Cairo. Wtedy ta ostatnia będzie miała kłopot).

kotkins pisze:Leoś ukradł Lalusiowi kawałek mięska , Laluś na ten widok zaryczał.
Mel za to na grillowej imprezie UKRADŁ kilka wyfiletowanych nóg kurzych i skonsumował.

Banda złoczyńców. :ok:
Aniada

Post » Nie cze 09, 2013 9:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

Kiti to cudna egipcjanka, pers Aniado w kolorze bolusiowym.
Kiti jest słodka, ma szeroki uśmiechnięty pyszczol i mogaby mieć KITKI jak mała dziewczynka.
Jest zasiedziałą rezydentką, ale widać -jak mawiała babcia - "chłopy lubi", bo na widok Małża OSZALAŁA.
Miro i Rmzes zachowali godność, a Kiti raczej nie... :mrgreen:

Lalek je pięknie, zjadł włąśnie pół dziennej porcji wołowinowo-kurzocycnej.
Obecnie jest pilnowany przz Fio (Kotkinsy rotują się w tym zadaniu ,ale ZAWSZ ktoś pilnuje nowego)

Melon ma biegunkę.
Trudno, musi przecierpieć swoje bandyckie zapędy!

Zdjecia poczyni MK niebawem:)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie cze 09, 2013 11:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V ...lalusiujemy tymczasem

kotkins pisze:Wyglądają na bardzo zakochanych: łasili się, Kiti śpiewała a Małż całował jej plaskaty nosik.
Będzie ślub??

:crying: :crying: :crying:

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

[poprzednia][następna]