Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 07, 2013 20:51 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

maciejowa pisze:
jozefina1970 pisze:Kaśka!!! Ale czad!

No prawda? Spisał się tatuator. Najlepszy z moich tatuaży. Już będę chodzić tylko do niego ;)

Piekny!!!!
To wg jakiejs foty?

Bardzo bolalo?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt cze 07, 2013 21:27 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Dorota pisze:
maciejowa pisze:
jozefina1970 pisze:Kaśka!!! Ale czad!

No prawda? Spisał się tatuator. Najlepszy z moich tatuaży. Już będę chodzić tylko do niego ;)

Piekny!!!!
To wg jakiejs foty?

Bardzo bolalo?

Znalazłam takie coś w internecie: http://www.tesz.pl/zwierz-1/ zaniosłam do tatuatora ( to był jeden obrazek z wielu, które mi się podobały) i ustaliliśmy, że ten będzie najbardziej odpowiedni :) bolało owszem, ale przeżyłam bez użycia lidokainy :) i otrzymałam pochwałę: jestem twarda i dzielna :D ale jestem bardzo, bardzo zadowolona, bardzo mi się podoba :))

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Sob cze 08, 2013 9:46 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

A kto jest autorem rysunku?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Sob cze 08, 2013 13:54 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Nie byłabym skłonna do takich poświęceń.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob cze 08, 2013 19:21 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Dorota pisze:A kto jest autorem rysunku?

Nie mam pojęcia. Szukałam wzoru z kotem nadającego się na tatuaż i znalazłam to :)

maciejowa

Post » Sob cze 08, 2013 19:24 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Dobry wieczór, calutki dzień spędziliśmy poza miastem na łonie natury. Było bardzo przyjemnie. Koty były same, ale podobnie jak wmczwartek w domu wszystko ok. No, serwetka na ławie trochę potarmoszona, ale to norma kiedy Łatek przebiega po stole. W każdym razie dzień zaliczam do udanych. Urodziny mojej przyjaciółki, miła atmosfera, grill a na koniec tort. Obżarłam się po same uszy i teraz jestem bardzo dobrze zbudowana, tak jak Łatek ;) :lol:

maciejowa

Post » Sob cze 08, 2013 19:28 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

maciejowa pisze:Dobry wieczór, calutki dzień spędziliśmy poza miastem na łonie natury. Było bardzo przyjemnie. Koty były same, ale podobnie jak wmczwartek w domu wszystko ok. No, serwetka na ławie trochę potarmoszona, ale to norma kiedy Łatek przebiega po stole. W każdym razie dzień zaliczam do udanych. Urodziny mojej przyjaciółki, miła atmosfera, grill a na koniec tort. Obżarłam się po same uszy i teraz jestem bardzo dobrze zbudowana, tak jak Łatek ;) :lol:

1. Koty spaly :twisted:
2. Nie wierze :twisted:

Dorota

Post » Sob cze 08, 2013 19:31 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Dorota pisze:
maciejowa pisze:Dobry wieczór, calutki dzień spędziliśmy poza miastem na łonie natury. Było bardzo przyjemnie. Koty były same, ale podobnie jak wmczwartek w domu wszystko ok. No, serwetka na ławie trochę potarmoszona, ale to norma kiedy Łatek przebiega po stole. W każdym razie dzień zaliczam do udanych. Urodziny mojej przyjaciółki, miła atmosfera, grill a na koniec tort. Obżarłam się po same uszy i teraz jestem bardzo dobrze zbudowana, tak jak Łatek ;) :lol:

1. Koty spaly :twisted:
2. Nie wierze :twisted:

Mnie samej ciężko uwierzyć, że nie było żadnej walki itp. Ale nie ma żadnych śladów przemocy. Mała jak zawsze wciśnięta w swój kącik. Łatek jak zawsze czekał przy drzwiach. Marcelina jak zawsze zaspany siedział na ławie. Widocznie im się nic nie chciało... Albo.. Zaczynam podejrzewać, że odpoczywają od naszego głaskania, całowania i miętoszenia wtedy kiedy wychodzimy z domu :lol:

maciejowa

Post » Nie cze 09, 2013 7:16 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

maciejowa pisze: Zaczynam podejrzewać, że odpoczywają od naszego głaskania, całowania i miętoszenia wtedy kiedy wychodzimy z domu :lol:

:lol:

Cos w tym jest! :twisted:

Dorota

Post » Nie cze 09, 2013 10:49 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Dorota pisze:
maciejowa pisze: Zaczynam podejrzewać, że odpoczywają od naszego głaskania, całowania i miętoszenia wtedy kiedy wychodzimy z domu :lol:

:lol:

Cos w tym jest! :twisted:

:ryk:

Dzień dobry :) Pierwsze lody zostały przełamane:

Obrazek Obrazek Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Moje śliczne kocureczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

maciejowa

Post » Nie cze 09, 2013 11:28 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

maciejowa pisze:Dzień dobry :) Pierwsze lody zostały przełamane:

Obrazek Obrazek Obrazek

Dzieja sie rzeczy, o ktorych nie wiesz :twisted:

Sliczne futra!!!! :1luvu:

Na ktorym pietrze mieszkasz?
Ja na 2.

Dorota

Post » Nie cze 09, 2013 12:49 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Dorota pisze:
maciejowa pisze:Dzień dobry :) Pierwsze lody zostały przełamane:

Obrazek Obrazek Obrazek

Dzieja sie rzeczy, o ktorych nie wiesz :twisted:

Sliczne futra!!!! :1luvu:

Na ktorym pietrze mieszkasz?
Ja na 2.

Na 10 :lol:

maciejowa

Post » Nie cze 09, 2013 12:49 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

MaryLux pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

maciejowa

Post » Nie cze 09, 2013 12:51 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Skąd Ty wzięłaś 10 piętro, skoro normalne domy kończą się na 3 lub 4?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]