maciejowa pisze:jozefina1970 pisze:Kaśka!!! Ale czad!
No prawda? Spisał się tatuator. Najlepszy z moich tatuaży. Już będę chodzić tylko do niego
Piekny!!!!
To wg jakiejs foty?
Bardzo bolalo?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:jozefina1970 pisze:Kaśka!!! Ale czad!
No prawda? Spisał się tatuator. Najlepszy z moich tatuaży. Już będę chodzić tylko do niego
Dorota pisze:maciejowa pisze:jozefina1970 pisze:Kaśka!!! Ale czad!
Piekny!!!!
To wg jakiejs foty?
Bardzo bolalo?
Dorota pisze:A kto jest autorem rysunku?
maciejowa pisze:Dobry wieczór, calutki dzień spędziliśmy poza miastem na łonie natury. Było bardzo przyjemnie. Koty były same, ale podobnie jak wmczwartek w domu wszystko ok. No, serwetka na ławie trochę potarmoszona, ale to norma kiedy Łatek przebiega po stole. W każdym razie dzień zaliczam do udanych. Urodziny mojej przyjaciółki, miła atmosfera, grill a na koniec tort. Obżarłam się po same uszy i teraz jestem bardzo dobrze zbudowana, tak jak Łatek![]()
Dorota pisze:maciejowa pisze:Dobry wieczór, calutki dzień spędziliśmy poza miastem na łonie natury. Było bardzo przyjemnie. Koty były same, ale podobnie jak wmczwartek w domu wszystko ok. No, serwetka na ławie trochę potarmoszona, ale to norma kiedy Łatek przebiega po stole. W każdym razie dzień zaliczam do udanych. Urodziny mojej przyjaciółki, miła atmosfera, grill a na koniec tort. Obżarłam się po same uszy i teraz jestem bardzo dobrze zbudowana, tak jak Łatek![]()
1. Koty spaly![]()
2. Nie wierze
maciejowa pisze: Zaczynam podejrzewać, że odpoczywają od naszego głaskania, całowania i miętoszenia wtedy kiedy wychodzimy z domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości