Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinnia pisze:czym ten biedak tak sobie nagrabił ....
MB&Ofelia pisze:O, żywe drapaki rozdawali. A ja jak zwykle spóźniona
A drapak ma funkcję przykręcania żarówek? Bo jak tak, to biorę!!!
Siajka. Niesaparfiedliwość mię się stanęła, miauczę ci. Fczoraj Duzia pszylazła i paczyła, że kfiotek ten zez kfietniku się wywrócił. I zła była i mię pogroźniła palcem. Potem skiknęłam na stoła wew kuchni a tam leżał talerzyk i jak mię zobaczył to się tak wystraszył że upadł i się rozkawałkowił. Taki strachulec. A Duzia była zła okropecznie i nie na strachowny talerzyk ino na mię. A co ja winna, że talerzyk się boi małego grzecznego kotka? No i Duzia mie złapała i zaniosła do łazienki i zamkła!!!I musiałam tam siedzieć samiutka jedna okropecznie długo, a było ciemno i się bojałam!
Ratunkuj mię bo się bojam że znuf jakiś talerzyk się przestraszy i mię Duzia znuf zamknie!!!
Tfoja koleszanku Mała Ciorna Carmen
agusialublin pisze:Dzień dobry Ciociu![]()
![]()
to ja malutka Kokusiapsysłam na Twój wątecek bo chciałam zapsyjaźnić się z Sajką
![]()
ale ona ślicna jest![]()
taka niebieściutka
![]()
![]()
Ciocia myślis ze Sajka będzie się chciała ze mną pobawić![]()
Wesolutka KokoRysia i Pysionek tes
ab. pisze:Dzisiaj z samego rana Szajka kichnęła mi prosto w twarz, więc obudził mnie mokry chlust prosto w nos.
Wybrałyśmy się więc do weterynarza, Szajka waży 1,60kg. Kotek zdrowy. Kicha, bo jest wrażliwa na zapachy.
Wet wymacał wszystko węzły chłonne, oczka, nosek i stwierdził, że szkoda ciachać, bo taka piękna![]()
Mi też żal, ale hodowli nie zamierzam zakładać i los jej przesądzony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Lifter i 33 gości