Łatoszek i gromadka. Wiosennie i pachnąco :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 24, 2013 15:59 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

CatAngel Ty to masz urozmaicone życie nocne :P
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Pt maja 24, 2013 16:05 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Imprezowiczka normalnie :mrgreen:

Sorry :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt maja 24, 2013 20:02 Re: Bezdomniaczki :). Tusia chora :( nerki?

Majorka pisze:
Cookie1706 pisze:u Dr. Szymańskiego zawsze tak jest, każdemu pacjentowi poświęca tyle czasu ile potrzeba. Zresztą przykład Łezka mówi sam za siebie :wink:

I Ziutka z Kociej Chatki, który mieszka teraz u mnie - Ziutek został dobrze zdiagnozowany, a potem wyleczony i w tej chwili nic mu nie dolega :ok:

No to bardzo się ciesze :ok:
Ziutek u dr. Szymańskiego był tylko raz, miał usg, wszystko było w porządku więc nie trzeba było jechać na kolejną wizytę.
Jedyne co to doktor prosił, żeby co jakis czas zwrócić uwage na stan jego nerek, zreszta wszystko było opisane w usg- nie wiem czy otrzymała Pani ten opis. Jeżeli nie moze uda mi sie załatwic kopię- prosze o kontakt.
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pt maja 24, 2013 20:09 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Proszę, tylko nie "pani", do mnie wszyscy mówią Majorka :)
W sprawie Ziutka napiszę na pw :)
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pt maja 24, 2013 20:10 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Majorka pisze:Proszę, tylko nie "pani", do mnie wszyscy mówią Majorka :)
W sprawie Ziutka napiszę na pw :)

Dobrze, czekam :mrgreen:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pt cze 07, 2013 12:00 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Idę dzisiaj do kociastych a tam 8O nowy kot tyle że takich jakiś sztywny :? ani to nie miauknie :ryk: i dziwnie wyglądający.
Ale koty od razu go przyjęły do stada :ryk:

Obrazek

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt cze 07, 2013 12:07 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

U nas spokojnie :) Kociaste zdrowe dobrze sie chowają

Oczko........................................................................................................Czarnuszek
Obrazek Obrazek

Łatek..........................................................................................................Bliźniak
Obrazek Obrazek

Bliźniak i Złodziejka.........................................................................................Adhd
Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Pt cze 07, 2013 12:21 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Grupowe :) ..............................................................................................Gizmo
Obrazek Obrazek

Siwka.......................................................................................................Złodziejka i Bliźniak
Obrazek Obrazek

Mała Mi...........................................................................................................Czarnuszek
Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Pt cze 07, 2013 12:23 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Wojownik
Obrazek Obrazek

Adhd........................................................................................................Czarnuszek
Obrazek.Obrazek

Skarpetka.............................................................................................Czarnuszek i Skarpetka
Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Pt cze 07, 2013 12:52 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Te Twoje koty wyglądają lepiej niż moje domowe :roll:
To teraz masz jeszcze krasnoluda do dokarmiania. Ciekawe co jada?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pt cze 07, 2013 13:28 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

żeby tylko któregoś nie przygniótł,
krasnolud jeden :?
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pt cze 07, 2013 14:08 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

morelowa pisze:Te Twoje koty wyglądają lepiej niż moje domowe :roll:
To teraz masz jeszcze krasnoluda do dokarmiania. Ciekawe co jada?

No właśnie one wyglądają teraz normalnie :) dostają jeść w południe i wieczorem, suche zawsze maja na stanie wodę też
Kiedyś było z nimi krucho, po sterylkach i kastracji jakoś tak wzięły się za siebie. Kiedyś to bidy :(

Łatek pozdrawia Ciocie Iwonkę :) Dziękujemy za odwiedziny :D
Obrazek

violet pisze:żeby tylko któregoś nie przygniótł,
krasnolud jeden :?

Krasnal z plastiku jest także obaw nie ma.

Ale ciekawe kto go tam postawił i po co :lol:

CatAngel

Post » Pt cze 07, 2013 14:42 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Może ma wszczepioną kamerkę??? 8O
Chyba kotków ma pilnować... jak to krasnoludy :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Czw cze 13, 2013 11:58 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Sobie teraz uświadomiłam że to Mikołaj jest :ryk:

CatAngel

Post » Czw cze 13, 2013 12:50 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Iwonko odwiedź nas znów :D Łatuś się ucieszy bardzo. W sumie po kolczyki musisz wpaść :twisted: to nie masz wyjścia :ryk:

CatAngel

[poprzednia][następna]