Trzymam kciuki, że wszystko się uda

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:I przypomnę FB: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 725&type=3
Oraz podtrzymam deklarację, że w Wawie mogę je chwilowo przetrzymać, chociaż widziałam też ofertę tymczasu Hani - zapytaj, czy dałaby radę może dwójkę? Warszawa bliżej niż Zabrze...
Wydaje mi się, że ta druga kitka też ma puchaty ogon, prawda?
Szalony Kot pisze:Odpisałam Ci na FB - 15.06 bardziej mi pasuje, wtedy kota może zostać dowolnie długo (w ramach rozsądku), czekając na transport - gdyby przyjechała w ten weekend, to prosto na przeprowadzkę, za chwilę musiałabym ją przenosić, byłoby dużo stresu i zamieszania.
Na FB napisałam też, że jak to tymczasowe do czasu transportu, to może Hania, skoro i tak bierze Balbinę..?
Szalony Kot pisze:Super![]()
![]()
![]()
szkoda, że dwóch pani nie chce wziąć
Szalony Kot pisze:Jasne. Ważne, że chociaż jeden kot ma szansę, i tak odzew niesamowicie szybki, jak na tak krótki czas, to super, że się udało.
Hania ma czasem fajne oferty domów wychodzących, to warto porozmawiać z nią o Twoich kotach - że jak będzie miał fajny dom, to może, może...
ewar pisze:edit: proszę uważać na panią z Zielonki k. Warszawy, dzwoniła do mnie w sprawie adopcji długowłosej kotki, pani pięknie gada przez telefon, ale na koniec rozmowy wygadała się, że nie ma zamiaru osiatkować balkonu ani nawet okna.
To post sylwia1982, nie umiem cytować z innych wątkówRozumiem, że Balbina nie pojedzie do Zielonki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 25 gości