PAKT CZAROWNIC XXXV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 05, 2013 21:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

Mam nadzieję, że jak hormony opadną, to zbój się uspokoi.

Pewnie jak każdy facet w takiej sytuacji...

Barbasia

Od: Wto sty 26, 2010 21:26

Post » Śro cze 05, 2013 22:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

Mulesia pisze:Trzymajcie kciuki.
Mam łapkę w ogrodzie wystawioną na rudego zbója, który leje mi na potęgę na wycieraczkę, na okna itd. oraz leje na potęgę moje wiejskie kotki wychodzące.

Już dwa razy lądowałam z nimi u weta, bo były pogryzione przez rudego ( śliczny jest zbój :1luvu: )

Dziś w nocy miałam ochotę pozbawić go skóry, ale zadowolę się pozbawieniem go czegoś innego :twisted:

Edytuję. Zerknijcie :
pilnie potrzebny Dt/Ds dla norweskiego leśnego.
viewtopic.php?f=13&t=153630

Noż nie mogę, rozgryzłam Siostrę Wielkopolankę :twisted: zaraz popędzę jeszcze na fundacyjnym forum kciuki zaciskać, żeby szybko udało się zbója pozbawić klejnotów :ok:

A Jubilatce Sto lat! :birthday: :piwa: :balony:

brynia

Od: Sob paź 16, 2010 12:55

Post » Czw cze 06, 2013 7:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

brynia pisze:
Mulesia pisze:Trzymajcie kciuki.
Mam łapkę w ogrodzie wystawioną na rudego zbója, który leje mi na potęgę na wycieraczkę, na okna itd. oraz leje na potęgę moje wiejskie kotki wychodzące.

Już dwa razy lądowałam z nimi u weta, bo były pogryzione przez rudego ( śliczny jest zbój :1luvu: )

Dziś w nocy miałam ochotę pozbawić go skóry, ale zadowolę się pozbawieniem go czegoś innego :twisted:

Edytuję. Zerknijcie :
pilnie potrzebny Dt/Ds dla norweskiego leśnego.
viewtopic.php?f=13&t=153630

Noż nie mogę, rozgryzłam Siostrę Wielkopolankę :twisted: zaraz popędzę jeszcze na fundacyjnym forum kciuki zaciskać, żeby szybko udało się zbója pozbawić klejnotów :ok:

A Jubilatce Sto lat! :birthday: :piwa: :balony:

Zdemaskowano mnie
:piwa:

A tak poważnie, to na razie kicha. Zbój nie przyszedł. :(
Ostatniej nocy pogoniłam go dość mocno ( musiałam, bo gryzł Kinię ).

Zerwałam się w nocy z łóżka i lekko nieprzytomna pobiegłam na taras chwytając to, co miałam pod ręką.
A był to .... duży dzwonek, którego używamy podczas Świąt Bożego Narodzenia, by donośnym dźwiękiem oznajmić, że gwiazdor przyszedł.

Wygląda na to, że dzwonek przestraszył zbója skutecznie.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw cze 06, 2013 14:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

Lila po sterylce.... myślę że najgorsze za nią
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw cze 06, 2013 16:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

villemo5 pisze:Lila po sterylce.... myślę że najgorsze za nią

Kciuki za rekonwalescencję :ok: :ok:
Obrazek

Mulesia

Post » Czw cze 06, 2013 22:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

Mulesia, natchnęłaś moją wyobraźnię :lol:
Zobaczyłam scenę jak z Pratchetta: Niania Ogg w rozwianej, długiej koszuli, z potarganym włosem wybiegająca przed chatę i dzwoniąca wśród nocnej ciszy, oznajmiając światu, że Wiedźmikołaj nadchodzi w środku wiosny :twisted: Podejrzewam, że wszystkie okoliczne zwierzęta wyskoczyły z futer, a ptaki powypadały z gniazd;]

Głowa mnie boli, ale się załzawiłam, dzięki :mrgreen:
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Czw cze 06, 2013 23:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

i wszystko w porządku, gdyby nie to, że Greebo to by ją zamordował, a właściwie ten dzwonek, jakby go tylko oddała, zamiast uciec... :ryk:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Pt cze 07, 2013 6:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

Hikiko pisze:Mulesia, natchnęłaś moją wyobraźnię :lol:
Zobaczyłam scenę jak z Pratchetta: Niania Ogg w rozwianej, długiej koszuli, z potarganym włosem wybiegająca przed chatę i dzwoniąca wśród nocnej ciszy, oznajmiając światu, że Wiedźmikołaj nadchodzi w środku wiosny :twisted: Podejrzewam, że wszystkie okoliczne zwierzęta wyskoczyły z futer, a ptaki powypadały z gniazd;]

A później jeszcze biegałam w szlafroku z latarką w ręce po wsi i szukałam pogryzionej Kini.

Dzień wcześniej pląsałam po polach i łąkach szukając kwiatków dla dziecka mojej koleżanki ( sypało kwiatki w procesji ). Na nogach miałam gumiaki, a w ręku pudełko po butach na kwiatki.

Myślę, że po tych zdarzeniach sąsiedzi wyrobili sobie opinię na mój temat. :lol:
Obrazek

Mulesia

Post » Pt cze 07, 2013 9:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

A pląsałaś z pieśnią na ustach, że laaaskaaa maaaga ma naaa końcuuu gałkęęę? :lol:
Czarownica musi dbać o wizerunek;] A sąsiedzi powinni wiedzieć, z kim sąsiadują i z kim nie zadzierać ;)
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Pt cze 07, 2013 9:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

Mulesia pisze:
Hikiko pisze:Mulesia, natchnęłaś moją wyobraźnię :lol:

A później jeszcze biegałam w szlafroku z latarką w ręce po wsi i szukałam pogryzionej Kini.

Dzień wcześniej pląsałam po polach i łąkach szukając kwiatków dla dziecka mojej koleżanki ( sypało kwiatki w procesji ). Na nogach miałam gumiaki, a w ręku pudełko po butach na kwiatki.

Myślę, że po tych zdarzeniach sąsiedzi wyrobili sobie opinię na mój temat. :lol:

Cós tak jak AYO w górze od bikini i pareo od pasa po kostki, szwędająca się w pełnym słońcu po kolonii domków letniskowych i wpatrująca się boleśnie w okoliczne zarośla, z cichym, acz nieustającym murmurando kotakotabehemotachudadupakotakotakotabehemotadupakotawyjdźżewreszcienutriojednachudadupomegokota

:mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt cze 07, 2013 9:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

Ayo. Widzę, że pasowałybyśmy do siebie. :ok:
Tylko wianeczka kwiatków na główce brakuje.

Zobaczcie.
Wydaje się, że to fajny domek w warmińsko- mazurskim ( mają zabezpieczone okna ). Szukają colorpointa.
viewtopic.php?f=13&t=153677
Obrazek

Mulesia

Post » Pt cze 07, 2013 10:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

W ramach kwiatków na główce miałam kitka-palemkę zrobionego z grzywki na czubku dekielka, żeby nic mi wzroku nie przesłaniało :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt cze 07, 2013 12:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

No toscie popłynęły :ryk: :ryk: :ryk:
Teraz mi wyobraźnia ruszyła :twisted:

Ale pamiętam lata temu tez miałam taką akcję jeszcze jako dziewczę, któremu ze smyczki zerwała się suczka w środku cieczki.
Latałam po Starym Czorsztynie (dziś juz zalanym) na bosaka z jakims tam cząstkowym odzieniem.
I złapałam suczysko w końcuy jak ją nieomal jakiś psi buhaj dosiadał :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt cze 07, 2013 13:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

No :mrgreen:
Czyli jesteś w temacie jak najbardziej :mrgreen:

Tera UWAGA :idea:

Dwa pytania od matoła komputerowego, któremu jednakowoż POWOLI można parę rzeczy wytłumaczyć :oops:

1 :arrow: nagrałam telefonem wiekopomny dokument z mego miejsca pracy pt. Tylko dla zuchwałych 18+ i proszę mnie uprzejmnie wytłumaczyć JAK mianowicie można to wstawić, z zastrzeżeniem, że na pw lub maila dla zainteresowanych, bo to GORĄCY materiał jest :?:

2 :arrow: czy dobrze kombinuję, że skoro mój lapek chodzi jak stara dekawka [dla młodzieży - to taki samochód był] i max po 30 min. SAM sobie gasi prund z przegrzania, to powinnam najpierw odbyć konsylium ze sprawdzonym serwisantem, zanim wezmę pożyczkę w robocie i pacnę se nowy :?:

Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt cze 07, 2013 13:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

ad. 1
filmik chcesz wrzucić na serwer i udostępniać się znaczy?

ad. 2
ale wyłącza się podczas gdy jest podłączony do gniazdka?
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

[poprzednia][następna]