Mam nadzieję, że jak hormony opadną, to zbój się uspokoi.
Pewnie jak każdy facet w takiej sytuacji...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mulesia pisze:Trzymajcie kciuki.
Mam łapkę w ogrodzie wystawioną na rudego zbója, który leje mi na potęgę na wycieraczkę, na okna itd. oraz leje na potęgę moje wiejskie kotki wychodzące.
Już dwa razy lądowałam z nimi u weta, bo były pogryzione przez rudego ( śliczny jest zbój)
Dziś w nocy miałam ochotę pozbawić go skóry, ale zadowolę się pozbawieniem go czegoś innego![]()
Edytuję. Zerknijcie :
pilnie potrzebny Dt/Ds dla norweskiego leśnego.
viewtopic.php?f=13&t=153630
brynia pisze:Mulesia pisze:Trzymajcie kciuki.
Mam łapkę w ogrodzie wystawioną na rudego zbója, który leje mi na potęgę na wycieraczkę, na okna itd. oraz leje na potęgę moje wiejskie kotki wychodzące.
Już dwa razy lądowałam z nimi u weta, bo były pogryzione przez rudego ( śliczny jest zbój)
Dziś w nocy miałam ochotę pozbawić go skóry, ale zadowolę się pozbawieniem go czegoś innego![]()
Edytuję. Zerknijcie :
pilnie potrzebny Dt/Ds dla norweskiego leśnego.
viewtopic.php?f=13&t=153630
Noż nie mogę, rozgryzłam Siostrę Wielkopolankęzaraz popędzę jeszcze na fundacyjnym forum kciuki zaciskać, żeby szybko udało się zbója pozbawić klejnotów
![]()
A Jubilatce Sto lat!![]()
![]()
villemo5 pisze:Lila po sterylce.... myślę że najgorsze za nią
Hikiko pisze:Mulesia, natchnęłaś moją wyobraźnię![]()
Zobaczyłam scenę jak z Pratchetta: Niania Ogg w rozwianej, długiej koszuli, z potarganym włosem wybiegająca przed chatę i dzwoniąca wśród nocnej ciszy, oznajmiając światu, że Wiedźmikołaj nadchodzi w środku wiosnyPodejrzewam, że wszystkie okoliczne zwierzęta wyskoczyły z futer, a ptaki powypadały z gniazd;]
Głowa mnie boli, ale się załzawiłam, dzięki
Mulesia pisze:Hikiko pisze:Mulesia, natchnęłaś moją wyobraźnię![]()
Zobaczyłam scenę jak z Pratchetta: Niania Ogg w rozwianej, długiej koszuli, z potarganym włosem wybiegająca przed chatę i dzwoniąca wśród nocnej ciszy, oznajmiając światu, że Wiedźmikołaj nadchodzi w środku wiosnyPodejrzewam, że wszystkie okoliczne zwierzęta wyskoczyły z futer, a ptaki powypadały z gniazd;]
Głowa mnie boli, ale się załzawiłam, dzięki
A później jeszcze biegałam w szlafroku z latarką w ręce po wsi i szukałam pogryzionej Kini.
Dzień wcześniej pląsałam po polach i łąkach szukając kwiatków dla dziecka mojej koleżanki ( sypało kwiatki w procesji ). Na nogach miałam gumiaki, a w ręku pudełko po butach na kwiatki.
Myślę, że po tych zdarzeniach sąsiedzi wyrobili sobie opinię na mój temat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 124 gości