Koteczka jest u mnie około 2 miesiące, szukam małym domów. Lena ciągle nadaje się do leczenia. Teraz robimy antybiogram, walczymy ze świerzbem. Poza tym Lena ma bardzo brzydką sierść. Może to osłabienie a może alergia - jeszcze tego nie wiem.
Do tej pory utrzymanie i leczenie kociej rodzinki kosztowało mnie tyle, ze po prostu nie dam już rady.
Dlatego sprzedaje moje książki. Są świetne, polecam. Są nowe. Koniec aukcji na każdy fancik to 3 dni po pierwszej propozycji.
O Lenie pisze trochę na wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=135742&start=1125
1. Pięknie wydana, pełna rysunków słynnego kpiarza Rolanda Topora antologia jego twórczości pisarskiej i graficznej. Wywoławcza 25 zł. W księgarni około 45 zł.

2. Grubaśna, najnowsza biografia Zofii Nałkowskiej. Wywoławcza 30zł. W księgarni ok.80zł.

3. Pratchett - Snuff (Niuch) w wersji oryginalnej!!! Cena wywoławcza 25zł. Cena w księgarni ok95zł (ale nie wiem czy to ten format).

4. Świetna książka o poetach polskich w czasie przedwojennym, wojennym i powojennym. Napisana przez amerykankę. Dla mnie bomba! Cena wywoławcza 20zł. W księgarni ok 40zł.

http://merlin.pl/Kawior-i-popiol_Marci-Shore/browse/product/1,1163581.html
5. Lubiewo bez cenzury. No cóż co kto lubi. Dla mnie nieco przereklamowana, ale warto przeczytać. Cena 15 zł. Cena w księgarni około 38 zł.

6. No i hit! Pięknie wydana gruba książka z najpiękniejszymi piosenkami i wierszami Agnieszki Osieckiej. Nigdy nie myślałam, że będę chciała ją sprzedać. Dla mnie to skarb. Ale sytuacja jest, jaka jest. Cena wywoławcza 30zł. W księgarniach ok 45 zł.

Babajaga kupiła za 50zł.

Mam jeszcze 2 papirusy prosto z Egiptu.

7. bogini Bastet rozmiar A3 - antyrama. Sprzedam bez antyramy. Wywoławcza 25zł.
8.

faraon rozmiar A4 - antyrama. Sprzedam bez antyramy- Wywoławcza 6 zł

9.

Bardzo ciekawa książka na temat tego jak psychika wpływa na objawianie się konkretnych chorób. Bardziej psychologiczna niż medyczna. "Choroba Twoim przyjacielem. Ulecz duszę, ulecz ciało"
Dr Thorwald Dethlefsen, Dr Ruediger Dahlke tu jest opis na jakiejś magicznej stronie

10. Komplecik do karmienia małych zwierząt

Cena wywoławcza 8zł
Koszty przesyłki płaci nabywca.