Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:ewexoxo pisze:Dobrze, że macie ślepaczki to ma kto łapać wpadające muchy. Ja mam dwa w pełni widzące (i do tego wybiórczo słyszące) i muszę łapać sama
ba, u mnie te "zwykłe" futra tez sie opierdzielają, nie ma to jak slepaczek
![]()
![]()
![]()
w zasadzie tylko czasem, kiedy tył z przodem krytej kuwety pomyli , starannie wykopie, co zakopac miał, ale cóz to jest przy wszystkich innych zaletach
.AnnMarie. pisze:
Chyba wyślę do Was mojego Gucia na szkolenie, bo jemu się nic nie chce - ani łapać muchy, ani nawet myszki na wędce... i dlatego jest coraz szerszy... Jednak Gucio ma polującą kobietę - Sambę. Wszystko co fruwa, wcześniej czy później złapie i....zje....
M_o pisze:Znalazłam na fb: !!!! OSTRZEŻENIE !!!!
[b]Nie oddawajcie do adopcji żadnych zwierząt Wojciechowi L. z Zabrza, studentowi Akademii Medycznej. Od marca do maja zaadoptował 11 dorosłych kotów i kociąt. Wszystkie zamordował. Sprawą zajmuje się policja w Zabrzu.
Klub Ślepaczkowy pisze:dziekujemy , Jolu za rozliczenie- osiągnelismy w tym miesiącu niebagatelną kwotę 658zł![]()
pieniażki klubowe zostały rozdysponowane w ten sposób:
Ćwirek -110zł lecznica, Busia-110zł lecznica,Grey-109zł paczka z zooplusa, Kubuś-60zł ;
i mamy pule rezerwową 269zł
ewexoxo pisze:co do kuwety to ja polecam cały czas mój prototyp krytej kuwety z wejściem na dłuższym boku - nie ma szans na pomylenie końców
alessandra pisze:ewexoxo pisze:co do kuwety to ja polecam cały czas mój prototyp krytej kuwety z wejściem na dłuższym boku - nie ma szans na pomylenie końców
a podrzucisz jakieś zdjecie?
przyznam,że byłoby to super rozwiazanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, elmas, Iza KaeR, MIKI03, nfd, sadnessofheart i 247 gości