Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ab. pisze:MB&Ofelia ja się do ciebie zgłoszę w celu rozmowy o suplementach, gdzie zamawiasz i jakie
MB&Ofelia pisze:ab. pisze:MB&Ofelia ja się do ciebie zgłoszę w celu rozmowy o suplementach, gdzie zamawiasz i jakie
Zapraszamy!![]()
Generalnie zamawiam niewiele, większość kupuję na miejscu albo robię sama, ale wszystko wytłumaczę.
NatjaSNB pisze:Świetne te foty w wannie![]()
ab. pisze:MB&Ofelia pisze:ab. pisze:MB&Ofelia ja się do ciebie zgłoszę w celu rozmowy o suplementach, gdzie zamawiasz i jakie
Zapraszamy!![]()
Generalnie zamawiam niewiele, większość kupuję na miejscu albo robię sama, ale wszystko wytłumaczę.
Jak tylko ogarnę się z papierzyskami z pracy
Następne będą ze mną![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vanesia1 pisze:ab. pisze:MB&Ofelia pisze:ab. pisze:MB&Ofelia ja się do ciebie zgłoszę w celu rozmowy o suplementach, gdzie zamawiasz i jakie
Zapraszamy!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale...jak? Z Tobą w wannie?![]()
ab. pisze:vanesia1 pisze:ab. pisze:MB&Ofelia pisze:ab. pisze:MB&Ofelia ja się do ciebie zgłoszę w celu rozmowy o suplementach, gdzie zamawiasz i jakie
Zapraszamy!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale...jak? Z Tobą w wannie?![]()
Takna golasa
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 43 gości