Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:A jaka konsystencja Twoim pasuje? Moje np. nie chcą większości tych lepszych, bo są pasztetem/mielonką, a to im nie pasuje.
Aktualnie Carmen je tylko takie w sosikach/galaretce, ale też muszę mieszać różne firmy, żeby się nie znudziła
agula76 pisze:POMÓZCIE - ACHA- Pani w zoologiocznym mi powiedzuiła ze koty mogą bycprzebiałkowane , czy może mi wyjasnic ktoś jak można przebiałkwac kota który jest przecież miesozerca?????
Maupa pisze:agula76 pisze:POMÓZCIE - ACHA- Pani w zoologiocznym mi powiedzuiła ze koty mogą bycprzebiałkowane , czy może mi wyjasnic ktoś jak można przebiałkwac kota który jest przecież miesozerca?????
no, jakbyś dawała czyste stuprocentowe mięsko z mięśni, wyłącznie, to wtedy się da. ale przecież Ty dajesz też karmę, mokre puszkowane (wzbogacone o mikroelementy), chrupki, a jak mięso, to z tłuszczem i ścięgnami
przypomnij, dlaczego zrezygnowałaś z mięsa jako bazy diety? jest lepsze od puszek, jak je trochę suplementować. do tego akurat warto wrócić.
agula76 pisze:zrezygnowałam bo śłyszałam wiele głosów ze nerki mogą siasc od samego miesa itd...
agula76 pisze:Wrcam do miesa to n bank - + dobra karma
ale jak to wszystko zbilansować żeby bło ok
agula76 pisze:Almo Nature ma bardzo dużo miesa + miessowe czy to znów nie będzie za dużo????
Jest z nimi problem bo uzależniły się od RC i nic innego z badzo nie chcą jesc ..Almo Natrure w miare jedza
Użytkownicy przeglądający ten dział: mictrz, osspdg i 71 gości