minęło 4 lata, wciąż poszukiwany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 05, 2013 14:04 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc! FB

OK - wieczorem jak będę w domu to wlezę, tytuł zmienię (a może lepiej otworzę nowy, a tamten do zamknięcia po info że sunia znalazła dom). Oczywiście że jak wątek jest to ktoś go musi na bieżąco aktualizować - więc mimo że wydarzenie na FB jest publiczne i można sobie sprawdzać/czytać, to i tak tam by trzeba pisać co i jak. Tylko że z pracy nie mogę ani FB ani dogo... Więc nowinki co wieczór by były (a jak pracuję do wieczora to rano).
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro cze 05, 2013 14:20 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

JA na dogo trochę popisałam, poprzenosiłam ale echo:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro cze 05, 2013 14:37 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc! FB

Alienor pisze:Wpisałam i dodałam linka do FB na "Pomagaj tylko klikając" . Może to pomoże choć trochę. No i zaktualizowałam pierwszy post, jeszcze tylko zdjęcia suni przekleję :ok: .
Znalazłam informację o suni właśnie na wątku o konkursach i klikaniu, który prowadzę :ok: Wkleiłam to do pierwszego posta! Wieczorem dołączę na dogo - tutaj mi nie działa!
Na FB oczywiście dołączyłam jakiś czas temu!

Na tym wątku o FB wklejcie jeszcze swoja prośbę: viewtopic.php?f=8&t=137258&start=255
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro cze 05, 2013 20:39 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

Weszłam tu bo Alienor napisała, że są tu informacje, a chciałam komuś podesłać, żeby się zastanowił nad pomocą ewentualną...
Musiałby przeszukać kilka stron , a nawet nie ma zdjecia... Więc muszę się oprzeć na fb, a nawet nie wiem czy mają...

Musi być na dogo. I prowadzony przez jedną, zorientowaną osobę. Kinnię - bo ma konkretne wiadomości.
Portal dogo działa trochę inaczej i bywa denerwujacy ale kupa osób tam jest i sobie radzi.

Nie, nie wszyscy mają fb. Niektórzy - jak ja - mają ale nie wchodzą z różnych przyczyn. Mnie się zawiesza i po dzisiejszych przeprawach szybko nie zajrzę.
Na wydarzeniach często widzę jak ktoś pyta - gdzie , jaka sytuacja na dziś, komu wysyłac kasę... a odpowiedzi brak. To trzeba uzupełniać, ale dogo w tym przypadku jest najważniejsza.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro cze 05, 2013 20:42 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

Dzięki - zaraz się tym zajmę. Wyskoczyła mi potworna sprawa i nie dałam rady tam wejść. Potwierdzam wpłynięcie 100 zł z paypala na operację Maszy od pani A. S. z fb - już przesłałam do jo.anna, która będzie płacić.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Śro cze 05, 2013 20:43 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

OK, sorry, znalazłam zdjecia i opis na 18 str.
Alę wątek musi być osobny, nie moze się przeplatać z Sonią i innymi sprawami.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro cze 05, 2013 20:49 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

na dogo założyłam ja konto i napisałam, Masza jest w "mojej" lecznicy więc będę miała info z pierwszej ręki
jo.anna

Post » Śro cze 05, 2013 21:10 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

Super - dzięki jo.anna :1luvu: .
Dodaj tylko tutaj linka do nowego wątku na dogo dla Maszy :ok: . W sumie tutaj też sensownie byłoby "posprzątać" - wydzielić posty o Maszy w osobny wątek, zarządzany przez Kinnia - ale to ona musi przyjść i powiadomić moda (o ile uzna to za dobry pomysł).

Alienor

Post » Śro cze 05, 2013 21:13 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

znaczy wątku nie zakładałam, tylko napisałam odpowiedź na tym starym :oops:
jo.anna

Post » Śro cze 05, 2013 21:49 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

Ja tam też staram się coś pisać. Ale nie wiem czemu mam problem i z formą i ciągle mi się wiesza.
Ale staram się choć wyciągać wątek. Tylko koniecznie trzeba zmienić tytuł.

Naprawdę myślicie, że lepiej nowy watek byłoby a nie ciągnąć ten stary?
Czasem wydaje mi się, ze ta mnogość wątków jest nie do ogarnięcia i coś się zawsze przeoczy.

Gdyby była możliwość zrobienia paru zdjęć w lecznicy to byłoby dobrze.

No i koniecznie jakiś banerek. Może ktoś tu jeszcze trafi z wątków, na których bywamy.

Lidka

Post » Śro cze 05, 2013 21:54 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

Ludzie lubią mieć w wątku jasną historię 1 psa - inaczej nie jest jasne co-kto-gdzie. Więc lepiej byłoby tamten wątek na dogo "zakończyć" wiadomością że Sonia ma dom u jo.anna i że stamtąd pochodzi też Masza, której wątek tu: (i link do nowego wątku). W ten sposób będzie jasność, będzie łatwo się wyliczać w razie potrzeb etc. Tak mi się wydaje przynajmniej.

Alienor

Post » Śro cze 05, 2013 22:02 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

Lidka, jutro będę u Maszy to porobię foty :ok:
jo.anna

Post » Śro cze 05, 2013 22:09 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

Jak uważacie.
Tylko tam ten tytuł już jest zupełnie nieaktualny i może dlatego nie ma odzewu.

Super jak będą zdjęcia. To zawsze jakoś bardziej chwyta za serce niż same słowa.

Lidka

Post » Śro cze 05, 2013 22:24 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

ja mogę nowy wąt tam założyć, ale dziewczyny, fb mnie pochłania ( tam trzeba ciągle coś pisać, odpisywać ) ja pracuję po 12 godz, mam 4 koty i nowego psa, do tego w weekend mam ciężkie egzaminy, nie dam rady sama tego ogarnąć, bo to niestety, ale trzeba usiąść

jeśli ktoś założy nowy wąt na dogo i poda tu linka mogę pisać w nowym wątku, wklejać info, ale potrzebuję pomocy

ps. równolegle prowadzę inne wydarzenie
jo.anna

Post » Śro cze 05, 2013 22:30 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

OK - tytuł na dogo zmieniłam, pociągniemy to tam. Spadam spać bo za 6 godzin pobudka :( .

Alienor

[poprzednia][następna]