Pilnie potrzebuje pomocy w znalezieniu domów dla kociąt.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 05, 2013 10:43 Pilnie potrzebuje pomocy w znalezieniu domów dla kociąt.

Witam wszystkich ciepło. Potrzebuję pilnie pomocy w kwestii znalezienia domów dla czterech kociąt. Kotki są zdrowe i dorodne, ale nie mogą zostać z właścicielem:( Szukam im domów w południwej części woj. lubuskiego( okolice Nowej Soli, Sławy) bądź na zachodzie wielkopolskiego (okolice Wolsztyna). Nie wiem do kogo się zwrócić, sprawa jest pilna , a nie chcę by kocięta trafiły do schroniska albo na ulicę. Może ktoś podpowie mi jak szukać domów dla kociąt w tym regionie?

STARSZA

Od: Sob lut 18, 2012 14:31

Post » Śro cze 05, 2013 10:55 Re: Pilnie potrzebuje pomocy w znalezieniu domów dla kociąt.

Ogłoszenia :!:
Ogłoszenia wszelkiego rodzaju i wszędzie - w internecie i papierowe rozwieszane i zostawiane wszędzie gdzie ktoś na to pozwoli. Ogłoszenie powinno zawierać podstawowe informacje o kotku i zdjęcia oraz kontakt.
My szukając domu kotom najpierw przeprowadzamy wizytę przedadopcyjną w potencjalnym domku i jeśli wszystko jest ok to podpisujemy z nowym domem umowę adopcyjną.
To tak na szybko, może ktoś coś jeszcze doda :wink:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Śro cze 05, 2013 10:58 Re: Pilnie potrzebuje pomocy w znalezieniu domów dla kociąt.

warto tez tutaj prowadzić kotkom wątek -wpisać podstawowe informacje o kotach i wkleić ich zdjęcia

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro cze 05, 2013 11:07 Re: Pilnie potrzebuje pomocy w znalezieniu domów dla kociąt.

A co z matką kociąt?
Mam nadzieję, że zostanie wysterylizowana...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro cze 05, 2013 18:47 Re: Pilnie potrzebuje pomocy w znalezieniu domów dla kociąt.

Dziękuję wszystkim za cenne rady. Niestety na wsiach ludzie nie chcą kotów bo... jest ich tutaj pełno , także bezpańskich , na wpół dzikich:( Ogłoszenia rozwiesiłam -tydzień temu - bez odzewu:( Mama kociąt na razie jest "chroniona " zastrzykiem przed następna ciążą, może właściciel zgodzi się jesienią na sterylizację? Nie wiem tego na pewno:( Kotki prawdopodobnie trafią "gdzieś na wieś" czyli w żadne konkretne miejsce.

STARSZA

Od: Sob lut 18, 2012 14:31

Post » Śro cze 05, 2013 21:27 Re: Pilnie potrzebuje pomocy w znalezieniu domów dla kociąt.

Witam, sama znalazłam kociaka, który ma ok 4 tygodnie, był zupełnie samiuśki. Szukam mu do towarzystwa kociaka 4-5 tygodniowego. W jakim wieku są kociaki, jaka płeć i czy mogę prosić o zdjęcia (asia.chelonia@gmail.com)?

Azazella

Od: Śro cze 05, 2013 11:15