Edycja druga bazarku trwa tydzień od pierwszej zgłoszonej oferty. Cena Kup Teraz przerywa licytację, chyba, że wylicytowana kwota jest wyższa od KT. Każda książka ma link do jej opisu w jakimś sklepie, więc można się zapoznać o co cho

Do ceny trzeba doliczyć koszty przesyłki wg cennika Poczty Polskiej - w Warszawie możliwy odbiór osobisty.
1. Książka Demotywatory - będąca po prostu zbiorem fajnych obrazków z http://www.demotywatory.pl . Przeze mnie nawet nie otwierana, dostałam w prezencie, ale ja akurat demotów nie lubię

Wywoławcza: 10 pln
Kup Teraz: 30 pln
Licytuje:

2. Complete Encyclopedia of Cats - wielkie, grube tomiszcze, fajna książka dla dzieci do nauki języka i tego, jak obchodzić się z kotem.
Kup Teraz: 40 pln
Licytuje:

3. Jamelia, Walk with me - płyta otworzona i raz przesłuchana.
Kup Teraz: 25 pln
Licytuje:

I trochę starsze - piękne książki, do których warto zajrzeć.
4. Sztajnert, Narodziny Brunona Bundera - stara książeczka, którą dostałam, cienka, ale bardzo wzruszająca. Klimaty wojenne, oddam za dowolną kwotę - warto to po prostu przeczytać i puścić dalej.
Licytuje:
5. Krupiński, Zachłanność mordercy - też stara, też dostałam, też cienka, zabawny kryminał. Znowu kwota do zaproponowania

Licytuje:

6. Pudełko drewniane większe (z lewej), wymiary wewnętrzne (czyli ile można wsadzić do środka): 10,5 x 5 x 3 (+1 cm pokrywki

7. Pudełko drewniane mniejsze (z prawej), wymiary wewnętrzne: 8 x 4 x 3,5 (+1cm pokrywki)
Oba piękne, rzeźbione, ładnie pachną drewnem, fajne na kolczyki czy drobnostki, ciekawe jako mini-organizer dla dzieci.
Większe:
Wywoławcza: 15 pln
Kup teraz: 30 pln
Licytuje:
Mniejsze:
Kup teraz: 20 pln
Licytuje:

8. Ciężkie kolczyki w kolorze złota - to żywy, wręcz żółty kolor

Kup Teraz: 5 pln
Kupiła: mpd za KT
Zapraszam do licytacji!

I dotychczasowe rozliczenie bazarku:
Wpłaty:
tinga7: 70 pln
Astaroth86: 30 pln
kasumi: 14 pln
kwiat groszku: 31 pln
Suma: 145 pln
Od mpd za kolczyki jeszcze dochodzi 5 pln.
W dodatku od Anonimowego Darczyńcy na początku pobytu Carmen u nas otrzymałam 50 pln, więc suma wpływów to równo 200 pln .
Wydatki:
- wizyta wet 2013-05-06: 45 pln (kontrola kota, zastrzyk wzmacniający)
- wizyta wet 2013-05-17: 188 pln (advocat, testy FIV i FelV, założenie książeczki, czyszczenie uszu, rozpoczęcie leczenia świerzba)
- wizyta wet 2013-05-31: 77 pln (kontrola, f-lizyna)
- wizyta wet 2013-06-07: 38 pln (advocat)
Suma: 348 pln