Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Kotek jest piękny![]()
Ale kurde zrób coś z tym koszmarnym błędem, będziesz miała w rodowodzie - obciach no; może zwróć delikatnie hodowczynu uwagę, że własciwa forma imienia to Attyla, nie Atylla
tosiula pisze:To Atylla jeszcze nie nadszedł?
anulka111 pisze:Jaki?
moś pisze:casica pisze:Kotek jest piękny![]()
Ale kurde zrób coś z tym koszmarnym błędem, będziesz miała w rodowodzie - obciach no; może zwróć delikatnie hodowczynu uwagę, że własciwa forma imienia to Attyla, nie Atylla
Kasia- może nie teraz, przy odbiorze, w cztery oczy. Przeciez nie znam pani.
MariaD pisze:moś pisze:casica pisze:Kotek jest piękny![]()
Obawiam się, że już po zawodach, rodowody są już chyba wyrobione bo kociaki maja ponad 3 miesiące. A zwracać i płacić za ponowienie dokumentu dla jednej literki?
moś pisze:Kasia- ja tego rodowodu pokazywać wszędzie nie będę a robocze imię wyjdzie w praniu. Nigdy rodowodowych nie używam
Ps, Dla Ciebie moge pisać: Attyla
casica pisze:MariaD pisze:moś pisze:casica pisze:Kotek jest piękny![]()
Obawiam się, że już po zawodach, rodowody są już chyba wyrobione bo kociaki maja ponad 3 miesiące. A zwracać i płacić za ponowienie dokumentu dla jednej literki?
Ale przecież to nie jest chyba jakiś straszny koszt?
W tym przypadku akurat mnie to strasznie razi, no ale ok, ja mam skrzywienie
moś pisze:Kasia- ja tego rodowodu pokazywać wszędzie nie będę a robocze imię wyjdzie w praniu. Nigdy rodowodowych nie używam
Ps, Dla Ciebie moge pisać: Attyla
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 139 gości