Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:hellono i widzisz: tak dlugo zwlekalas z zalozeniem pierwszej czesci watku a przeleciala ona w mig i juz druga jest
![]()
a co do tytulu: jak ktos juz musi byc od czegos uzalezniony to najlepiej niech to beda zwierzaki
Takie uzaleznienie to ja popieram
Kociara82 pisze:hellono i widzisz: tak dlugo zwlekalas z zalozeniem pierwszej czesci watku a przeleciala ona w mig i juz druga jest
![]()
a co do tytulu: jak ktos juz musi byc od czegos uzalezniony to najlepiej niech to beda zwierzaki
halinka1403 pisze:Kociara82 pisze:hellono i widzisz: tak dlugo zwlekalas z zalozeniem pierwszej czesci watku a przeleciala ona w mig i juz druga jest
![]()
Zwierzoholicy górą![]()
![]()
Ewa L. pisze:halinka1403 pisze:Kociara82 pisze:hellono i widzisz: tak dlugo zwlekalas z zalozeniem pierwszej czesci watku a przeleciala ona w mig i juz druga jest
![]()
Zwierzoholicy górą![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
barbarados pisze:Mój poprzedni piesek bardzo bał się burzy i fajerwerków . Do dziś pamiętam te noce spędzone w łazience z trzesącym sie pieskiem .
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 54 gości