Koko (czarno-biała) ZNALAZŁA :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 30, 2013 17:06 Koko (czarno-biała) ZNALAZŁA :)

Ciocia mojej koleżanki znalazła się w trudnej sytuacji mieszkaniowej. Dom, w którym mieszka w raz z osobą niepełnosprawną rozpada się, ale jakimś cudem udało jej się zamienić go na mieszkanie. Niestety w nowym miejscu nie ma warunków dla kota wychodzącego, wiec PILNIE poszukuje BEZPIECZNEGO domku wychodzącego. Poniżej kilka słów o Koko:

"Koko (czarno-biała) ma chyba ok. 4 lat. Znaleziona, więc nic o niej nie wiemy. Została przez nas wysterylizowana. Jest wspaniałą, miłą, bardzo grzeczną, domową kotką. Nie boi się psa. Musiała przez dłuższy czas głodować, bo teraz dużo je, upomina się, miałczy. Lubi mięsko gotowane, ale je wszystko. Uwielbia spać wtulona na kolanach. Biega po ogrodzie nawet w nocy, a kiedy chce do domu to miałczy pod oknem.

Jest wspaniałą kotką.

Kontakt: J[usunęłam dane kontaktowe ]"

Kota mieszka domku w Żelechowie koło Grodziska Mazowieckiego.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw cze 27, 2013 6:33 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 2 razy
Powód: Usunęłam dane kontaktowe

Klaudia R.

Od: Pt wrz 09, 2005 10:11

Post » Pt maja 31, 2013 14:19 Re: Koko (czarno-biała) szuka nowego domku - PILNE

A nie dałoby się kotki odzwyczaić od wychodzenia? Chociaż spróbujcie...
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto cze 04, 2013 20:02 Re: Koko (czarno-biała) szuka nowego domku - PILNE

Gretta pisze:A nie dałoby się kotki odzwyczaić od wychodzenia? Chociaż spróbujcie...

Gretto, ja tylko pomagam w rozpowszechnieniu informacji.

Pozdrawiam!

Klaudia R.

Post » Czw cze 27, 2013 6:16 Re: Koko (czarno-biała) ZNALAZŁA :)

Koko znalazła dom, niedaleko tego w którym aktualnie mieszka :)))

Klaudia R.