Nim 7schr. Łódź.Marlon chory- powrót z adopcji:(( od str.81

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 04, 2013 10:28 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: ( ŹLE, grozi uśpienie:(

Za wynik testów :ok:

Zaraz wychodzę do przyjaciół mamy - niedawno wyrazili chęć wzięcia kota ze schronu - będę prosić o Skarpeteczkę.

Mnie nie przeraza grzybica - to się skuteczne leczy, a dobrze odżywione domowe koty ABSOLUTNIE nie muszą jej złapać. Jedyna obawa to Felv. i nie choroba jako taka, tylko bezpieczeństwo domowych kotów.
Na upartego remont u mamy, poza łazienka, tez moge wstrzymać...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Wto cze 04, 2013 10:31 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr:(ŹLE, czas do niedzieli!

ewan pisze:Wkleję chociaż wymadlacza. Skarpeteczko, co będzie z Tobą biedusiu :( Ja mogę jedynie jakimś groszem wesprzeć. Nic więcej. Nic.

Obrazek

Magiczny Wymadlaczu, pomogłes juz innym kotom - pomóż Skarpeteczce.

Blekitny.Irys

Post » Wto cze 04, 2013 10:33 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: ( ŹLE, grozi uśpienie:(

Blekitny.Irys pisze:Za wynik testów :ok:

Zaraz wychodzę do przyjaciół mamy - niedawno wyrazili chęć wzięcia kota ze schronu - będę prosić o Skarpeteczkę.

Mnie nie przeraza grzybica - to się skuteczne leczy, a dobrze odżywione domowe koty ABSOLUTNIE nie muszą jej złapać. Jedyna obawa to Felv. i nie choroba jako taka, tylko bezpieczeństwo domowych kotów.
Na upartego remont u mamy, poza łazienka, tez moge wstrzymać...

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Wto cze 04, 2013 12:39 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: ( ŹLE, grozi uśpienie:(

Zmykam do pracy. Całe popołudnie i wieczór będę myślami przy Skarpeteczce oby wynik testu był taki jak być powinien :ok:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto cze 04, 2013 12:56 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: ( ŹLE, grozi uśpienie:(

kiedy można liczyć na wieści o wynikach? :roll:
Obrazek

Goyka

Post » Wto cze 04, 2013 14:10 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: ( ŹLE, grozi uśpienie:(

Blekitny.Irys pisze:

No i d...a.
Wydawałoby się, że ludzie wykształceni, rozumni - ale nie.
Bo się można zarazić. Bo przychodzi córka z wnuczkiem. Bo...
Uświadomiłam ich, że biorąc kota ze schronu ZAWSZE powinni liczyć się z koniecznością przebadania i ewentualnego leczenia. Ech...

Kiedy wyniki Skarpeteczki?

Blekitny.Irys

Post » Wto cze 04, 2013 14:12 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: ( ŹLE, grozi uśpienie:(

Blekitny.Irys pisze:Uświadomiłam ich, że biorąc kota ze schronu ZAWSZE powinni liczyć się z koniecznością przebadania i ewentualnego leczenia.

Wiesz, jest sporo przypadków ludzi biorących koty z hodowli z umowami z zapisem, że kotuś zdrowy, a tu np. FeLV (jak u Agop).

Pewnie info o wynikach będzie jak dziewczyny dotrą do schronu (bo przecież pracują) i wrócą do domu, żeby napisać... za wyniki :ok: :ok: :ok:
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Wto cze 04, 2013 16:38 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: ( ŹLE, grozi uśpienie:(

Ja nic nie wiem jak wyniki,
w schronisku dziś nie byłam, a dodzwonić się nie sposób
może Duszek albo mgska będą coś wiedziały
stres jest, oby dobre były
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto cze 04, 2013 17:05 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: ( ŹLE, grozi uśpienie:(

Denerwuje się :( nadal nic nie wiadomo?
Obrazek

Goyka

Post » Wto cze 04, 2013 18:40 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: ( ŹLE, grozi uśpienie:(

Skarpeteczko, Moja Droga!!!! Trzymaj się!!!! Za negatywny wynik testów :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
P.S. U kolegi Emirka super :D kotek coraz pewniej się czuje w domu, zaczął bawić się zabawkami ze skokami i pacaniem łapkami. Chyba jest szczęśliwy :mrgreen: W swoim pokoju już się nie stresuje, siedzi dostojnie na kanapie, albo na oknie jak ktoś wchodzi i już nie zmyka pod kanapę :ok: W dzień go wypuszczamy i spaceruje po domu, a w nocy póki co siedzi w pokoju, bo takie wygłupy strzela, że nie sposób spać... odrabia czas kiedy był w schronie i klateczce :ok:

fifi2005

Od: Nie sie 26, 2012 18:28

Post » Wto cze 04, 2013 18:45 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: ( ŹLE, grozi uśpienie:(

Nie wiem nic niestety, jutro się pewnie uda dowiedzieć, dziś przerosły mnie maile, telefony i mała awanturka na pewnym portalu :(
Ale ja absolutnie wierzę w to, że Skarpetka jest negatywna i nie dopuszczam myśli, że może być inaczej.

O jakich wygłupach Emirka się tutaj pisze? :mrgreen:
Może jakieś szczegóły? :wink:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto cze 04, 2013 18:56 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: ( ŹLE, grozi uśpienie:(

Z całych sił za Skarpecię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto cze 04, 2013 18:59 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: ( ŹLE, grozi uśpienie:(

fifi2005 pisze:Skarpeteczko, Moja Droga!!!! Trzymaj się!!!! Za negatywny wynik testów :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
P.S. U kolegi Emirka super :D kotek coraz pewniej się czuje w domu, zaczął bawić się zabawkami ze skokami i pacaniem łapkami. Chyba jest szczęśliwy :mrgreen: W swoim pokoju już się nie stresuje, siedzi dostojnie na kanapie, albo na oknie jak ktoś wchodzi i już nie zmyka pod kanapę :ok: W dzień go wypuszczamy i spaceruje po domu, a w nocy póki co siedzi w pokoju, bo takie wygłupy strzela, że nie sposób spać... odrabia czas kiedy był w schronie i klateczce :ok:

Cudownie czytac takie wiesci az się lezka kreci :1luvu: w wolnej chwili poprosze jakas slit focie :D
Obrazek

Goyka

Post » Wto cze 04, 2013 19:00 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: ( ŹLE, grozi uśpienie:(

Duszek686 pisze:Nie wiem nic niestety, jutro się pewnie uda dowiedzieć, dziś przerosły mnie maile, telefony i mała awanturka na pewnym portalu :(
Ale ja absolutnie wierzę w to, że Skarpetka jest negatywna i nie dopuszczam myśli, że może być inaczej.

O jakich wygłupach Emirka się tutaj pisze? :mrgreen:
Może jakieś szczegóły? :wink:

Dajcie mi 15 minut, już umieszczam filmik z wygłupami na youtube :D będzie dowód :ok: :ok: :ok:

fifi2005

Od: Nie sie 26, 2012 18:28

Post » Wto cze 04, 2013 19:03 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: ( ŹLE, grozi uśpienie:(

No to musimy się jeszcze uzbroić w cierpliwość,
Marta też nie wie, dziś był trudny wtorek,
jak się okazuje dla wszystkich,
jutro będę w schronisku i wiadomości będą na pewno,
boję się jak diabli, ale musi być dobrze :ok: :ok: :ok: :ok:

Fifi daj tu dla rozrywki Emirka rozbrykanego

:ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

[poprzednia][następna]