Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ab. pisze:Kto barfuje z kotem lub kotami? Wiem, że MB&OFELIA, czy ktoś jeszcze?
gpolomska pisze:ab. pisze:Kto barfuje z kotem lub kotami? Wiem, że MB&OFELIA, czy ktoś jeszcze?
Mokate jadła tylko surowe mięso i podroby plus tak do 10% chrupek... chyba tylko dzięki temu jakiś jeszcze czas pożyła z białaczką (choć jak przywiozłam ją ze schronu, to się zastanawiałam, czy rana dożyje). Z Mangolią na razie karmy ćwiczę (holistyczne typu orijen i taste of wild oraz animonda vom feinstein, więc i tak tragedii nie ma), bo uczy się, że zęby służą nie tylko do gryzienia mojej ręki; jak się nauczy gryźć, to będziemy się zbliżać do BARFa.
ab. pisze::evil: Kurczę![]()
![]()
![]()
coś mnie w nocy ugryzło w kolano i to baaardzo mocno. To coś było bardzo niebezpieczne, długie, szare i miało pręgowany ogon. Znak szczególny brak dwóch mlecznych zębów (dwójeczek), który nie wpłynął jednak na siłę tego ugryzienia. To coś przebywało pod kołdrą i jest chyba niebezpieczne, skoro na śpiącego człowieka w środku nocy poluje:twisted:
I niech tylko nikt nie podejrzewa o to ugryzienie mojej Szajeczki, bo przecież ona wyszła spod kołdry zupełnie inną stroną i w podskokach przybiegła buzi dać i ratować. Ona miaukoliła, że mnie żal i miziała noskiem. Jakby ona dopadła to coś co mnie ugryzło to rozprawiłaby się z tym czymś na pewno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, zuza i 20 gości