Przytulaśna Agatka szuka domu /Wawa/

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 28, 2013 0:59 Przytulaśna Agatka szuka domu /Wawa/

Agatka to młoda kilkuletnia koteczka. Jest bardzo spokojna a jeszcze bardziej miziasta. Sama przychodzi do ręki, obejmuje łapkami za szyję i bardzo mocno się przytula, barankuje, mruczy i udreptuje. Jest typem kota, który chętnie poleży na człowieku przed tv i pomruczy.
Agatka obecnie przebywa w domu tymczasowym w towarzystwie innych kotów - jest wobec nich raczej nieśmiała, ale potrafi kocurom pokazać koci pazur. Kotka może być towarzyszem dla innego kota, ale też chętnie zostanie kocią jedynaczką.
Poza tym kicia jest czysta i zdrowa. Korzysta z kuwety i drapaka.
Z powodu choroby straciła jedno oczko.

Umaszczenie: biało-bura
Odrobaczenie: tak
Szczepienia: tak
Sterylizacja: tak
Testy FiV/FeLV: ujemne

Posiada książeczkę zdrowia.
Przy adopcji przewidujemy podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt w sprawie adopcji:
tel 693141535 agasiw [@] o2.pl
lub 884669138 koteriaodkuchni [@] gmail.com

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie maja 12, 2013 19:49 przez pchełeczka, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Wto kwi 30, 2013 10:15 Re: Agatka biało bura udreptywaczka szuka domu /Wawa/

Kotusia szuka domku. :cry:
Obrazek

pchełeczka

Post » Pon maja 06, 2013 20:26 Re: Agatka biało bura udreptywaczka szuka domu /Wawa/

Kotka czuje się coraz lepiej, ale jest z natury dość nieśmiała i płochliwa. Rana po oczku już się zagoiła, strupki zniknęły i odrosła sierść. Kicia jest bardzo grzeczna chociaż moje spinki już wtryniła pod szafę... Typowe ;P
Nie bójcie się adopcji ślepaczka, one tez są kochanymi miziochami.

Nowe zdjęcia Agatki.
Obrazek Obrazek

Obrazek

Komu pieszczocha przytulaska? Komu?
Obrazek

pchełeczka

Post » Nie maja 12, 2013 19:50 Re: Przytulaśna Agatka szuka domu /Wawa/

Agatka nadal szuka domku na stałe. Jest bardzo miziasta ale nie namolna. :1luvu:
Obrazek

pchełeczka

Post » Pon maja 13, 2013 11:29 Re: Przytulaśna Agatka szuka domu /Wawa/

Cudna :-)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon maja 13, 2013 11:35 Re: Przytulaśna Agatka szuka domu /Wawa/

Jakie cudo! Eh, szkoda, że nie mogę sobie pozwolić na drugiego kota :( Warszawę przecie mam obok... A maść Agatki świetnie by pasowała do mojej kici (taka sama, tylko że szylkret). No cóż, mam nadzieję że znajdzie domek idealny! Trzymam kciuki za nią, i przy okazji wpisuje sie do wątku :)
Czajniczek krąży wokół Słońca po eliptycznej orbicie, lecz jest za mały do wykrycia przez nawet najlepsze teleskopy. W związku z tą jego właściwością nie można dowieść jego nieistnienia. (...)

Ratio

Od: Wto sie 14, 2012 12:12

Post » Pon maja 13, 2013 21:58 Re: Przytulaśna Agatka szuka domu /Wawa/

Kicia często przychodzi, pakuje się na kolana i obejmuje łapkami żeby się poprzytulać i pobarankować. Dziś jak odpoczywałam po ciężkim dniu pracy na kanapie to z każdej strony obchodziła żeby skraść parę głasków.

Agatka poleca się do adopcji. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pchełeczka

Post » Śro maja 15, 2013 13:09 Re: Przytulaśna Agatka szuka domu /Wawa/

Jak tam u Agatki? Są jacyś chętni?
P.S. Można prosić więcej zdjęć tej cudnej panny? :kotek:
Czajniczek krąży wokół Słońca po eliptycznej orbicie, lecz jest za mały do wykrycia przez nawet najlepsze teleskopy. W związku z tą jego właściwością nie można dowieść jego nieistnienia. (...)

Ratio

Post » Czw maja 16, 2013 21:02 Re: Przytulaśna Agatka szuka domu /Wawa/

Ratio pisze:Jak tam u Agatki? Są jacyś chętni?
P.S. Można prosić więcej zdjęć tej cudnej panny? :kotek:

Niestety :( W sprawie Agatki nikt nie pyta a szkoda to bardzo miła kicia. :(
Postaram się dorobić fotek jak nadarzy się dobra okazja :) Agatka jest spokojna, bardzo daleko jej do szalonego brykacza ale często jak na złość zdjęcia wychodzą zruszone.

:ok:
Obrazek

pchełeczka

Post » Pt maja 17, 2013 22:06 Re: Przytulaśna Agatka szuka domu /Wawa/

Takie cudo z niej :1luvu: :1luvu: :1luvu: Trzymam kciuki za domek! Może pomóc w ogłoszeniach?

I na zdjęcia, nawet te poruszone, czekam z utęsknieniem!

Ratio

Post » Sob maja 18, 2013 11:25 Re: Przytulaśna Agatka szuka domu /Wawa/

Agatka ma ogłoszenia na kilkunastu portalach ale na razie nikt jej nie wypatrzył. To bardzo spokojny, grzeczny kociak. Lubi siętrochę pobawićale dopiero odkrywa kocie zabawki. ;)

Obrazek

Obrazek
Obrazek

pchełeczka

Post » Nie maja 19, 2013 21:58 Re: Przytulaśna Agatka szuka domu /Wawa/

Ja ją wypatrzyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ale warunków na drugiego kota nie mam :crying: Mimo wszystko trzymam za nią kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: , żeby trafił się jej najlepszy domek na świecie! Jak będzie potrzebować jakiejkolwiek pomocy w związku z Agatką, śmiało pisz!

Ratio

Post » Śro maja 22, 2013 16:37 Re: Przytulaśna Agatka szuka domu /Wawa/

Ratio, a może pomyśl nad Agatką?? Ona jest naprawdę bardzo spokojna jak się przyzwyczai do otoczenia (wcześniej syczała na wszystko). Prawie nie widać że jest kot w domu poza chwilami kiedy przychodzi się miziać. Ona nie jest typem szalonego ścianobiegacza. To jest bardzo spokojny kot. Powiedziałabym nawet że to dobry kot dla osób starszych. Jak byłam z nia na szczepieniu to też była bardzo spokojna i miziasta.
:piwa:
Obrazek

pchełeczka

Post » Czw maja 23, 2013 9:56 Re: Przytulaśna Agatka szuka domu /Wawa/

No właśnie takiego kota bym chciała, ścianobiegacza już mam ;), ale mieszkam w kawalerce. Z kotem, psem, i narzeczonym. Nie mam zupełnie miejsca, i tak moja kocia trafiła do mnie przez przypadek, ledwo ledwo znalazłam miejsce na jej miski (parapet dobra rzecz ;) ). Plany przeprowadzki co prawda są, ale dopiero za rok :( Jeśli Agatka będzie wtedy jeszcze czekała na domek, to ją biorę bez dwóch zdań! Lecz mam nadzieję, że jednak ktoś dostrzeże tą piękna koteczkę wcześniej, zasługuje na własny, kochany domek :)

Ratio

Post » Pon cze 03, 2013 21:34 Re: Spokojna Agatka szuka domu /Wawa/

hop do góry po domek
Obrazek

pchełeczka

[następna]