Nasz Batmanek jak był jeszcze bardzo chudzieńki, schował się w jednej z szuflad kserokopiarki wielofunkcyjnej, tam gdzie wychodzi papier z faksu. Leżał tam płasko jak naleśnik
Nasza Balbiśka ['] najwyraźniej znudziła się przygotowaniami do ślubu (!) i zakopała się tak skutecznie w bieliźniarkę, że jej po kwadransie poszukiwań nie znalazłam (nawet nie wylazła do miski, co jej się wcześniej nie zdarzało) i poleciałam wyciągać TŻta z wieczoru kawalerskiego.... (oh yes) bo oczywiście uznałam, że to jego wina i ją z domu wypuścił
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Takkkkkkkkkkkk inteligentna,ale niech pomysli,ze jak wykonczy Duza stresem,to co bedzie
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
U nas co chwila pada. Czekam na przystanku na autobus.....by jechac do glownej pracy i tak leci mi kolejny. Dzis mam szalony dzionek.
Dziekuje za glosowanie na jaaana.
A jak sie ma Fasolka?
Fasolko - nie bądź niesprawiedliwa Myślisz że dla czego wszystkie ciotki zaglądają na twój wątek? Tak twój bo tytuł wątku to "Fasolki wątek optymistyczno - pokojowy 11." Gdybyś nas nie interesowała to nikt by tu nawet nie zajrzał nie wspominając o tym żeby coś napisać
Miau. Dziękuję Wam Dziś mam trochę lepszy humorek, bo dostałam fajne śniadanko. Duża kroiła mięsko dla bezdomniaków i dała mi trochę serc. Normalnie duża mi żałuje tego mięska, ale dzisiaj zjadłam. Potem poszła i narzeka, że przyszło tylko osiem kotów, martwi się o resztę. I wiecie, co powiedziała? Że niektóre kotki na podwórku wyglądają lepiej, niż ja. Fasolka
Nasza Duza sie pakuje-wyjezdza, bedziemy imprezowac. Zostajemy pod opieka Duzego. Oby nie wietrzyl. Gucio pelen obaw.
Fasolko Kochanie Ty nasze Ciotka cały czas ma Ciebie w serduszku i mysli o Tobie nawet gdy nic nie napisze i Mia drapulinka też mysli o Tobie ,jak ciocia podaje jej kroplówke to opowiada jej o Tobie a mia słucha Trzymaj sie Maleńka dzielnie i pomrucz Dużej od nas i Pralci też ,Wszystkim pomrucz Kochanie