Miętowo mi... - dla Wojtusia i Oskara KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob cze 01, 2013 19:06 Re: Miętowo mi; S.Waters Ktoś we mnie - dla Wojtusia i Oskar

tak, MaPi, aktualna :)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Sob cze 01, 2013 20:37 Re: Miętowo mi; S.Waters Ktoś we mnie - dla Wojtusia i Oskar

To poproszę.

MaPi

Od: Pon maja 21, 2012 13:31

Post » Sob cze 01, 2013 20:39 Re: Miętowo mi; S.Waters Ktoś we mnie - dla Wojtusia i Oskar

:1luvu:

Sis

Post » Pon cze 03, 2013 12:44 Re: Miętowo mi... ostatnia bransa - dla Wojtusia i Oskara

Laserki dojechały.
Nie odliczyły mi się wszystkie wpłaty - szczegóły w 1 poście tego wątku. Wysyłam też PW i proszę o rozliczenie się ;)

Sis

Post » Pon cze 03, 2013 18:05 Re: Miętowo mi... ostatnia bransa - dla Wojtusia i Oskara

Sis pisze:Laserki dojechały.
Nie odliczyły mi się wszystkie wpłaty - szczegóły w 1 poście tego wątku. Wysyłam też PW i proszę o rozliczenie się ;)

widzę, że w moim przypadku jest 'oczekiwanie na wpłatę'. rozumiem, że mam przekazać pieniądze przed wysłaniem przesyłki?
do tej pory zawsze (zamawiałam na kilku bazarkach) najpierw otrzymywałam przesyłkę i dopiero potem uiszczałam zapłatę więc rozumiem, że tutaj jest odwrotnie - proszę o potwierdzenie - dokonam wpłaty.

.Mia.

Od: Wto sty 15, 2013 19:03

Post » Pon cze 03, 2013 18:24 Re: Miętowo mi... ostatnia bransa - dla Wojtusia i Oskara

Od kiedy bazarkuję, a będzie to kilka ładnych lat, zawsze proszę o zapłatę przed wysyłką.
Powszechna praktyka na KB jest taka, że fanty są wysyłane PO otrzymaniu zapłaty.
Nie jestem wyjątkiem :)
Wyjątki zdarza mi się robić dla bardzo stałych solidnych kupujących 8)

Można wpłacić za fanty na podane konto Kotyliona, a zwrot za wysyłkę na moje konto, lub całość na moje konto, a po odliczeniu kosztów wysyłki zasadniczą kwotę przelewam na Kotylion. Róznica jest tylko w szybkości wysyłki - do swojego konta mam stały dostęp, a info o stanie konta fundacyjnego otrzymuję co tydzień.

Sis

Post » Pon cze 03, 2013 18:50 Re: Miętowo mi... ostatnia bransa - dla Wojtusia i Oskara

Sis pisze:Od kiedy bazarkuję, a będzie to kilka ładnych lat, zawsze proszę o zapłatę przed wysyłką.
Powszechna praktyka na KB jest taka, że fanty są wysyłane PO otrzymaniu zapłaty.
Nie jestem wyjątkiem :)
Wyjątki zdarza mi się robić dla bardzo stałych solidnych kupujących 8)

Można wpłacić za fanty na podane konto Kotyliona, a zwrot za wysyłkę na moje konto, lub całość na moje konto, a po odliczeniu kosztów wysyłki zasadniczą kwotę przelewam na Kotylion. Róznica jest tylko w szybkości wysyłki - do swojego konta mam stały dostęp, a info o stanie konta fundacyjnego otrzymuję co tydzień.

tak, jak pisałam wyżej, do tej pory otrzymywałam przesyłkę zanim zrobiłam przelew. wygląda na to, że 'bazarkujący' u których zamawiałam, mają inne zwyczaje.
więc dobrze, że zajrzałam/dopytałam, bo czekałabym na przesyłkę i czekała.... :wink:
zaraz wykonam przelew, jutro dojdzie.

.Mia.

Post » Pon cze 03, 2013 18:53 Re: Miętowo mi... ostatnia bransa - dla Wojtusia i Oskara

pieniądze wysłane :wink:

.Mia.

Post » Pon cze 03, 2013 19:47 Re: Miętowo mi... ostatnia bransa - dla Wojtusia i Oskara

dziś wpłaciłam na drugi laserek. Jutro powinny dojść.

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Wto cze 04, 2013 3:05 Re: Miętowo mi... ostatnia bransa - dla Wojtusia i Oskara

to raczej względy bezpieczeństwa i zaufania :)
Dziś powinnam wysłać wreszcie paczuszki.
Laserki sprawdzone, wszystkie działają jak trzeba. Ale co koty dostały oczopląsu na tyle czerwonych kropek na raz, to trzeba było zobaczyć :ryk:

Sis

Post » Wto cze 04, 2013 3:17 Re: Miętowo mi... ostatnia bransa - dla Wojtusia i Oskara

Wojtuś pojechał w niedzielę do swojego domku - gdyby ktoś jeszcze nie wiedział :)
Oskarek wciąż czeka w lokalu fundacyjnym. Fajny kot, a jakoś nie ma szczęścia, nikt o niego nie pyta.
Wpływy z bazarku pomogą znacznie zmniejszyć dotychczasowy dług za opiekę wet, czipowanie i karmę dla obu kocurków.
Bardzo, bardzo dziękuję :1luvu:

Sis

[poprzednia]