czarny kociak, Koszalin - akcja ĆMA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 02, 2013 22:17 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Przerobię na dywanik! Małą Czarną! Znów mi depnęła na klawiaturę, zmienił mi się rozmiar tekstu, i nie mogę tego odkręcić bo co próbuję to albo za duży albo za mały! :evil: :evil: :evil:
Ja temu kotu kiedyś łapy z dupinki powyrywam :evil: to nie będzie miała czym deptać po klawiaturze :evil:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon cze 03, 2013 7:12 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

MB&Ofelia pisze:Przerobię na dywanik! Małą Czarną! Znów mi depnęła na klawiaturę, zmienił mi się rozmiar tekstu, i nie mogę tego odkręcić bo co próbuję to albo za duży albo za mały! :evil: :evil: :evil:
Ja temu kotu kiedyś łapy z dupinki powyrywam :evil: to nie będzie miała czym deptać po klawiaturze :evil:

A fe Ciocia :evil: Nie można tak mówić. Łapinki som kotkom potrzebne. Moja mamcia mówi, że moja koleszanka psia Zorka to kiedyś nauczyła porządku mamciowego młodego, bo jak nie schował skarpetek to mu zjadła :mrgreen:
Jak będzie ciocia pilnowała tej deski to Carmen nie podepcze. Moja mamcia to siadywuje przy biurku i ma spokój. Tylko ja nie wiem co to jest spokój, to się je :?:
Tfoja koleszanka Gajka :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon cze 03, 2013 7:42 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Mała Czarna, ty powiedz Dużej, że mogłaś jej wyłączyć kompa i cały tekst by poszedł w diabły. Ja tak zrobiłem Dużej i strasznie się złościła. Nawet poszedłbym w te diabły, ale nie wiem gdzie to - bo ani na balkonie, ani w mieszkaniu chyba nie ma.
Trzymaj się Młoda,
Ciel
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon cze 03, 2013 19:24 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Mała Ciorna ja potrafiem tak podreptać, że ciorny ekranik siem robi i nic nie ma. Duża wtedy wali w guziole, że może oddrepnie i zacznie dzialać. A tu nic nie pomaga.
Siajka
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto cze 04, 2013 5:45 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Carmen
nie martw się. Jak byłam malutka to wyrywałam mamie guziki z tej klawiatury, no bo jak inaczej powiedzieć mamie, ze ja chcę tu spać i koniec, i teraz ona nie będzie pisać.
Nala

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto cze 04, 2013 6:31 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Zdaje się, że Carmen też powyrywała guziki z klawiatury bo coś cisza :mrgreen:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto cze 04, 2013 21:57 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Jezdeśmy. Duża cały czas coś robi, mówi że próbuje zarobić na naszego barfika i żebyśmy jej po mapie i po klawiaturze nie dreptały. No to strzelamy małego focha.
A ja jezdem teras wciąsz głodna i Duża zamiast się cieszyć to się martwi że ją obiedwie z kopytami zjemy. A co to są kopyta? Mniamuśne są? Bo jak tak to mogę je zeżreć.
Książniczka Ofelja

Ofelku duzio amcia i mniejszej jezd dla mię. A bałkoning był króciutki bo Duzia marudzi że zimno.
Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro cze 05, 2013 19:29 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Mrywieczór. Znów jezdeśmy. Duża już się chyba napracowała bo nas puściła do laptopka. I otwarła nam bałkona, ale mruczy że zimno (ta Duża to zamarzluch jezd, miauczę wam :roll: ). A nam jezd superaśno na balkonu i paczymy latacze i bzykacze.
Książniczka Ofelja

A ja amciałam kostkę. Bo Duzia mówiała cobym nie amciała z michy bo tam jezd na jutro no to paczyłam że jezd kawałek miąsa. No i był kawałek miąsa ino z kostką. Ale była mniamuśna i chrupała to zeziarłam. A Duzia pytała czy mię smakowiło. No pewnie że smakowiło! Co za pytanie.
Mała Ciorna Carmen

Niewyspana jestem strasznie. Przed budzikiem ze dwa razy zdejmowałam małą czarną małpiatkę z kwietnika :evil: . Czy to małe mądre inaczej nie może zrozumieć w tym malutkim móżdżku, że na kwietnik się NIE włazi? :evil:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro cze 05, 2013 19:36 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Ona na kwietnik włazi :twisted: , bo czarnym ładnie w zielonym :twisted:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Post » Śro cze 05, 2013 20:35 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Ale czemu włazi na kwietnik jak ma dorodną kocią trawkę na podłodze? :evil: Nawet skakać nie trzeba.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro cze 05, 2013 20:43 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

MB&Ofelia pisze:Ale czemu włazi na kwietnik jak ma dorodną kocią trawkę na podłodze? :evil: Nawet skakać nie trzeba.

Bo skakać nie trzeba :twisted:
Obrazek Obrazek

ab.

Post » Śro cze 05, 2013 21:07 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Mój tata chce mi zamontować przy telewizorze półeczkę na to pudło od kablówki. Uświadomiłam go litościwie, że półeczka to będzie - dla kotów, jako stopień na szafkę. Ofelia i tak wskakuje, Mała Czarna nie umie, ale jak będzie półeczka, to da radę. Tata wzruszył ramionami i stwierdził: "To niech skaczą!". Tiaaa, a ja będę za jakiś czas wymieniać pudło na nowe :roll:

Kupiłam dziś kotom gulaszowe indycze, takie mieszane, ale mam wrażenie że to dzisiejsze jest takie... mocno biuściaste. Znaczy się prawie sam biust indyczy. Zwykle jest mięcho o różnym kolorze, różnej twardości itp., widać że z różnych części indora. No ale cóż, kupiłam to przerobiłam :roll: . Będzie barf biuściasty.
Potrzebuję filety z ud kuraka z lidla, a w lidlu ich nie ma :evil: :evil: :evil: I nie wiem dlaczego :evil:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro cze 05, 2013 21:12 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

postaw trawę na kwietnik, albo w miejsce gdzie miałaś zielistkę. Pewnikiem zacznie znikać. :)

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro cze 05, 2013 21:24 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Spoko, Ofelia ją skubie, ale jakoś tak wolno skubie, że trawa mocno urosła. Chyba zaraz zacznie "kłosować".
Posiałam drugą na balkonie, ale coś nie chce kiełkować :?
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]