Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Piesio nauczył się wchodzić do wody!
SAM
W wanie lubi się kąpać, ale dzisiaj pływał w oczku![]()
AnnAArczyK pisze:Masz rację Ewa:) może jakieś czapeczki dla stałych gości w ulubionym kolorze jamnisia
Ewa L. pisze:AnnAArczyK pisze:Masz rację Ewa:) może jakieś czapeczki dla stałych gości w ulubionym kolorze jamnisia
Albo coś o zapachu ulubionego żarełka żeby się jamnisiowi dobrze kojarzyli
AnnAArczyK pisze:Witaj Dorotko!
Spanko, o tej porze?![]()
![]()
Już nie, ale się obijaliśmy![]()
Witaj Basiu!
Basiu, Niebieskie ładne w koszyczku, ale w nie swoim, i wie, że tam nie powinna włazić, ale się pcha i nawet zasypia, złośliwiec jeden![]()
Witaj Izuś!
Ja lubię remonty te "normalne"I lubię gdy jest już po...ta świeżość i ta cała odmiana...tylko, że z tym remontem to tak szybko nie będzie tej "świeżości"
![]()
Zanim się instalacja gazowa "zainstaluje" a potem ekipa doprowadzi pomieszczenia do stanu używalności to trochę potrwa![]()
No i mieliśmy piękną niedzielę!
Ciepła, dużo słońca i bez wiatru![]()
Taką pogodę uwielbiam!
Dzisiejsza niedziela była u nas "leniwą niedzielą":)
Mieliśmy gości...
Zwierzorki były w komplecie, pilnowały się domku, nawet do płotu nie podchodziłyjadły, wylegiwały się, potem znowu jadły, potem pchały dooopki na leżaki, nawet Kacperek plątał się po tarasie i dwa razy schodził do ogrodu...
Zresztą dzisiaj Pan Pers otrzymał nowe imię, a nadał mu 2,5-letni synek koleżanki mojej córci...
Chłopczyk nie umiał powiedzieć "Kacperek" - mówił "Kapsielek" więc mamy od dzisiaj Kapsielka![]()
No chyba, że naskarżę na Żuczka...
Właśnie jamniś ugryzł w nogę gościa, nie za mocno, tak na "postrachę" ale...niestety piesio bierze się za gryzienie obcych...
Jamniś ma już 10 miesięcy, więc zaczynamy mu przemawiać do rozumu...
Mam nadzieję, że go nauczymy, żeby był grzecznym piesiem...bo jest rozumny i wie co mu wolno, a czego nie, tylko, że on do tej pory brał nas na przetrzymanie...
Ale to już mu się skończyło![]()
I jeszcze muszę donieść na psią mordkę:)
Piesio nauczył się wchodzić do wody!
SAM
W wanie lubi się kąpać, ale dzisiaj pływał w oczku![]()
Chyba było mu za gorąco bo chętnie wskoczył po swój ulubiony patyk
Kropka mocno zaciekawiona, co robi Żuk
Z Kropcią obserwował wyczyny jamnisia ktoś jeszcze...
Potem było suszenie:)
I zabawa:)
Łobuz:)
cdn.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 25 gości