Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Wielkie, wielkie i jeszcze raz wielkie kciuki żeby biorezonans się udał, pogoda się poprawiła i grzyby wyginęły na amen![]()
![]()
![]()
A kąpiel w nizoralu? Może zadziała pomocniczo, a raczej nie zaszkodzi.
alab108 pisze:MB&Ofelia pisze:Wielkie, wielkie i jeszcze raz wielkie kciuki żeby biorezonans się udał, pogoda się poprawiła i grzyby wyginęły na amen![]()
![]()
![]()
A kąpiel w nizoralu? Może zadziała pomocniczo, a raczej nie zaszkodzi.
Tak pytałam wetki o Nizoral. Mówiła że warto spróbować, ale Gajka te nożyny ma takie biedne, może ją będzie szczypało?
magdar77 pisze:Aluś, TA wetka pomoże. Jeśli to alergia to nikt inny nie pomoże jak ona. Gajusia biedna, ale da radę, to już w końcu tylko kilka dni.
alab108 pisze:magdar77 pisze:Aluś, TA wetka pomoże. Jeśli to alergia to nikt inny nie pomoże jak ona. Gajusia biedna, ale da radę, to już w końcu tylko kilka dni.
Kurcze mam nadzieję
lidka02 pisze:alab108 pisze:magdar77 pisze:Aluś, TA wetka pomoże. Jeśli to alergia to nikt inny nie pomoże jak ona. Gajusia biedna, ale da radę, to już w końcu tylko kilka dni.
Kurcze mam nadzieję
Trzymam![]()
![]()
puszatek pisze:omatkokochana Obie bieduniewetka jest pewna, że Gajka nie ma problemów z samymi stawami
![]()
może ją bolą i dlatego wylizuje bo może myśli, że to przyniesie jej ulgę
alab108 pisze:puszatek pisze:omatkokochana Obie bieduniewetka jest pewna, że Gajka nie ma problemów z samymi stawami
![]()
Basiu sugerowałam te stawy, ale nie odniosła się do tego. Dzisiaj Gajka spała ze mną. Pierwszy raz, w nogach![]()
I znowu zgubiła skarpetkę tzn. zdjęłaRano nie mogłam znaleźć
lidka02 pisze:alab108 pisze:puszatek pisze:omatkokochana Obie bieduniewetka jest pewna, że Gajka nie ma problemów z samymi stawami
![]()
Basiu sugerowałam te stawy, ale nie odniosła się do tego. Dzisiaj Gajka spała ze mną. Pierwszy raz, w nogach![]()
Widzisz kocha Cię![]()
![]()
alab108 pisze:lidka02 pisze:alab108 pisze:puszatek pisze:omatkokochana Obie bieduniewetka jest pewna, że Gajka nie ma problemów z samymi stawami
![]()
Widzisz kocha Cię![]()
![]()
A wiesz jak spierdziela na mój widok? A to kołnierz, a to skarpetki, a to mycie oczu, a to smarowanie łapinek. Okropna baba ze mnie. Wczoraj troche ja poobcinałam. Okropnie wygląda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 30 gości