S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 01, 2013 6:43 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Burgasku trzymaj się, tyle emocji u nas wzbudzałeś, nic się nie zmieniło :kotek: , Kividuma jesteś fantastycznym domkiem i cieszymy się, że Burgasek jest właśnie u Ciebie :1luvu: . Kciuki mocno zaciskam za polepszenie zdrówka i żadnych takich więcej anomalii :ok: :kotek:

piszcie potem jak na imprezie było i co się działo :mrgreen: :(
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Sob cze 01, 2013 18:02 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Żabami tak ciepało z nieba że musieliśmy iśc raus :( :( :(
Echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gdyby nie żaby z nieba byłoby super, była straż konna, pieski-ratownicy (przepiękne wodołazy!), kurs ratowania zwierząt po wypadku - no fajne rzeczy, tylko pogoda....

Burgasku nieustające kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Nie cze 02, 2013 1:13 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Oj ciepało żabami aż miło:)
Szkoda wielka.
Bo było bardzo interesująco.
Nawet odważyłam się konia dotknąć. Do tej pory wielki respekt miałam. Bardzo miłe wrażenie. One chyba też cieplejsze są niż my.
No i wodołazy cudne, że nie wspomnę o labradorach i innych spanielach kudłatych.
Śmieszne stworzonko też widziałam. takie yorkowate ale wielkości kociaka niewyrośniętego. Państwo beztrosko puszczali luzem tę maliznę a przecież można było to-to niechcący rozdeptać.

Przebiegłam kawałek tylko a byłam mokrusieńka tak, że musiałam pelerynę zdejmować, żeby wejść do samochodu.
Miejmy nadzieję, ze jutro pogoda będzie łaskawsza, bo szkoda byłoby, żeby impreza nie wyszła z powodu deszczu.
Dzieci pewnie w domach przy komputerach siedziały:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie cze 02, 2013 17:36 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

"Firma Nano Animals zobowiązała się przekazać dla naszych fretek środki czystości w zamian za polubienie ich STRONY na fb :) " <cytat z http://forum.fretki.org.pl/viewtopic.php?f=22&t=23267>

500 lajk = produkty za 200zł/1000 lajk = produkty za 400zł! pomożecie?? :)

https://www.facebook.com/NanoAnimals
Na tej stronce jest też Wasz schroniskowy dalmatyńczyk przytulający fretkę :)

Przepraszam, że na targach nie zawitałam u Was- dostarczyłam co miałam dostarczyć i zwiałam do domu chorować dalej. A było to na tyle wcześnie, że na Waszym stanowisku jeszcze nikogo nie było. Mam tylko nadzieję, że nikt nie zgarnął woreczka z zakrętkami, który cichaczem podrzuciłam :)

neferet

Od: Czw lip 01, 2010 18:38

Post » Nie cze 02, 2013 18:24 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Dzisiaj pogoda dopisała i kto nie był w parku chorzowskim niech żałuje :D
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie cze 02, 2013 18:26 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

No dopisała - ja choc bylam tylko 3 godzinki to i tak bardzo dobrze sie bawiłam:-) Ludzi duzo,pokazy super.Jakis piesek znalazl dom?
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Od: Pon sty 02, 2012 13:10

Post » Nie cze 02, 2013 19:49 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

neferet- dzieki :)
a klikac będziemy :)

sory znów za milczenie, ale mam wrazenie , że dzis mi odpadnie głowa

a jak juz wiecie w sobotę było gooopio, bo lało
ale za to w schronisku obsypało domkami i z maluchów zostały tylko dwa brudaski :kotek:
będe jutro wydzwaniała do domków
Kamakolo- ,,twoje,, małe tez w domku

no i Magali w końcu pojechała do swojego domu
siedzi pod zlewem i wyrczy :wink:
ale domek cierpliwy
mam nadzieje ,że sie uda dokocenie, bo maja już jednego od nas kota

no i tadddaaaammm
dzis super domek znalazła Betty :mrgreen:
specjalnie po nią przyjechali z Olkusza
bardzo fajny dom, od razu zaiskrzyło między nimi
wyobraźcie sobie ,że Betty tam normalnie wszystko zwiedza łącznie z kolanami nowych Duzych
i to prawie od razu po przyjeździe
cud normalnie

dzieki wszystkim za bycie z nami w weekend
:1luvu:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie cze 02, 2013 19:59 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

BETTY :1luvu: :ok:
Bądź szczęśliwa :piwa:

No i tylko przypominam, że jak w schronie maluchów zabraknie :wink: ,to jeden bandyta czeka u mnie na domek :twisted:
I oby się szybko takowy domek znalazł, zanim reszta zwierzyńca do reszty schudnie ( szczególnie u Juliusza to nie wskazane), bo je tak gania po domu, że uciekają wysoko na półki, gdzie gówniarz nie doskoczy :mrgreen:
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

Post » Nie cze 02, 2013 20:19 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Super dziś w parku było.
Dziewczyny leniuchowały aż miło:))
A jakie piękne są te nasze psy do adopcji.
Trudno zrozumieć jak znalazły się w schronie.
A chyba trochę kontaktów też się udało zdobyć.
Ogólnie impreza był super, nawet ten wczorajszy deszcz wliczając.

Jakby małych było mało to Mama Bożeny będzie za jakiś miesiąc miała do wydania.
Pamiętajcie też o tych maluchach. To przychówek wolnożyjący. Mama będzie oczywiście wysterylizowana.

Super, że Betty już w domu. A właśnie Korciaczki pytały co z nimi. Dziewczyny, może wy częściej pytajcie, co?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie cze 02, 2013 20:42 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

a ja byłam wczoraj jak rzucało żabami... i już zdążyliście się zwinąć :crying:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie cze 02, 2013 20:56 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:ale za to w schronisku obsypało domkami i z maluchów zostały tylko dwa brudaski :kotek:
będe jutro wydzwaniała do domków
Kamakolo- ,,twoje,, małe tez w domku

:kotek: Cieszę się, że "moje" maleńkie w domu :D
A brudaski zostały bo....są najstarsze...mają całe 8 tygodni zamiast pięciu jak te wszystkie grzdyle co były w Schronie.... :evil:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Nie cze 02, 2013 22:21 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

fajnie, że imprez się udała :mrgreen:
Magali - kciuki wielkie :ok: :ok: :ok: :ok:

Betty - zasługujesz na domek, dobry domek :1luvu:

tylko dwa maluchy zostały w schronie?????

pytanko 1. Czy Kajtek nadal jest w schronie? i co z nim odnośnie tego ślinienia się? Coś wiadomo dlaczego, to z emocji etc czy coś ''chorobowego''?
nr 2. Czy Pandorka i Herrerka juz lepiej, nadal w klatkach? etc
nr 3. jak Katania i Karioka? czy szykują się na druga kociarnię czy coś innego?
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Pon cze 03, 2013 18:22 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

http://stypendiumzwyboru.absolvent.pl/a ... pomagac-im

może ktoś z was chciałby oddać głos:
Aleksandra Kazek, prowadzi DT dla psów i żeby móc pomagać dalej potrzebuje Naszych głosów i udostępnień...
kliknąć na link, zobaczyć filmik, oddać głos, to wszystko
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Pon cze 03, 2013 19:47 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

pytanko 1. Czy Kajtek nadal jest w schronie? i co z nim odnośnie tego ślinienia się? Coś wiadomo dlaczego, to z emocji etc czy coś ''chorobowego''?

nadal sie slini, z rozkoszy, jak jest głaskany
to typ, który tak ma i chyba nie ma na to sposobu

nr 2. Czy Pandorka i Herrerka juz lepiej, nadal w klatkach? etc

Pandorka juz dawno na kociarni, Herrerka w klatce, ale juz czas ja wypuścić

nr 3. jak Katania i Karioka? czy szykują się na druga kociarnię czy coś innego?[/quote]

Karioka tez za chwile wyladuje na kociarni a Katani po sterylce zaczęło oczko ropiec więc na razie posiedzi w klatce

maluchy zostały dwa, tzn rano były
ale one takie bidy i nawet chyba dobrze ze jeszcze siedzą u nas

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon cze 03, 2013 20:17 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

za schroniskotki - :ok:

zdjęcia z wczorajszej akcji: https://picasaweb.google.com/1052504258 ... iaChorzow#

:kotek:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

[poprzednia][następna]