Wasia i Kropka. A życie toczy się dalej.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 31, 2013 19:36 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - Chory Waś wrócił do domku!

Dotarły pieniądze za puszkę od Lillua i już puściłam przelew, ale na koncie będą pewnie dopiero w poniedziałek...
Moje nie bardzo chcą jeść Almo Nature - za twarde mięsko, natomiast Applawsa i Cosmę wsuwają z gwizdem (ale tylko rybne w różnych wariantach)... Portę mogę sobie sama zjeść ... :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt maja 31, 2013 19:52 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - Chory Waś wrócił do domku!

hah :D ja jeszcze nie znam reakcji na te wynalazki... z suchych zaakceptowały bez słowa RC i Joserę - kupujemy za radą ilgatto, bo mają na wagę w zamykanych workach. Reszta jeszcze nie sprawdzona. Puszki jak na razie jadły tylko Animodę Carny i wsuwają, ale chcę im trochę urozmaicić - dlatego pytam co warto kupić. Saszetki Miamor natomiast wywołują ekstazę jeszcze przed otwarciem - sam widok i szelest opakowania powodują szaleństwo.
No zobaczymy... Najwyżej, tak jak mówisz - sama zjem :mrgreen:

Dzisiaj po powrocie z pracy zastałam pobojowisko...
Na lodówce wiszą "dzieckowe" magnesy z literkami z danonków... a właściwie wisiały do dzisiaj, bo po południu wszystkie leżały rozpiep***** po podłodze. Zalecenia od lekarza w strzępach - rozrzucone po całym domu. Skarpety TŻta - jedna na środku naszego pokoju, druga - w kuchni. Zdjęcia na lodówce się ostały, ale w konstelacji podobnej do gwiazdozbioru Oriona - niby ułożone, ale nie wiadomo, czy to ład, czy nieład artystyczny.

No ale wkurzyć się na to wszystko, to tak, jak zdenerwować się na dziecko, że malując farbami przy okazji pomalowało stolik... :roll: :kotek:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt maja 31, 2013 20:47 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - Chory Waś wrócił do domku!

Jak broją - znaczy dobrze się czują, a to najważniejsze :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt maja 31, 2013 20:54 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - Chory Waś wrócił do domku!

Witajcie :) Z FB wydarzenie mnie bardzo poruszyło i chcę znać ciąg dalszy co u Wasi, dlatego zaznaczę sobie.Czekam z Wami na wyniki i oby były dobre :ok: Miamor? Dziś też kupiłam, ale nie wiem czy mój panicz i Bejbi zjedzą :lol: Zobaczymy :)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt maja 31, 2013 21:01 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - Chory Waś wrócił do domku!

vailet pisze:Witajcie :) Z FB wydarzenie mnie bardzo poruszyło i chcę znać ciąg dalszy co u Wasi, dlatego zaznaczę sobie.Czekam z Wami na wyniki i oby były dobre :ok: Miamor? Dziś też kupiłam, ale nie wiem czy mój panicz i Bejbi zjedzą :lol: Zobaczymy :)

Witamy i dziękujemy za odwiedziny :) Takie wsparcie jest cudowne - czytać Was i wiedzieć, że jesteście "obok" i wysyłacie w eter pozytywne myśli w naszej intencji :)
Chce się żyć, działać i walczyć :D

Jak Panicz i Bejbi nie zaakceptują, to wiesz co trzeba zrobić :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt maja 31, 2013 21:12 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - Chory Waś wrócił do domku!

Zosik pisze:
vailet pisze:Witajcie :) Z FB wydarzenie mnie bardzo poruszyło i chcę znać ciąg dalszy co u Wasi, dlatego zaznaczę sobie.Czekam z Wami na wyniki i oby były dobre :ok: Miamor? Dziś też kupiłam, ale nie wiem czy mój panicz i Bejbi zjedzą :lol: Zobaczymy :)

Witamy i dziękujemy za odwiedziny :) Takie wsparcie jest cudowne - czytać Was i wiedzieć, że jesteście "obok" i wysyłacie w eter pozytywne myśli w naszej intencji :)
Chce się żyć, działać i walczyć :D

Jak Panicz i Bejbi nie zaakceptują, to wiesz co trzeba zrobić :mrgreen:

Jasne :ok: mam tu kogoś co przyjmie wszystko :) Moje gadziny to gastryczka i drugi na Urinary, ale daję też saszetkę dziennie zwykłej, bo lubią pomemłać :mrgreen: Nic im nie jest. Miałam numer bo ktoś u weta sprzedał mi karmę nie Urinary i kot wył. Pomylili się bo to na wagę. Ja też tu otrzymałam pomoc gdy małe futerko było bardzo chore, ale chcę powiedzieć że było warto i kotka jest prawie zdrowa jeśli chodzi o jelita. Tak się zastanawiam i mnie zainteresował temat ponieważ mam kota w typie sib ,który sapie. Słychać na kilka metrów , a jest młody 1,5 roku. RTG ok. z tym że serce zasłoniło i nie widać. Osłuchowo serce ok. ale krtań i oskrzela...to ciągle wraca i nie wiem czy Bejbi nie zaraziła go gronkowcem, czy on już miał? Badanie zrobiliśmy po fakcie bo nie wiedziałam że w gardle może bytować takie coś. Napady kichania bez ropy tylko kropelki wody. Na pewno nie pozwolę się kotu udusić :ok: Wet jest blisko.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie cze 02, 2013 11:49 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - Chory Waś wrócił do domku!

Zaznaczę sobie, do tej pory czytałam u kotkinsa i na FB.
Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obawiam się , że to co zostało, nie wystarczy, poproszę o nr konta, w czwartek wypłata, to grosik dorzucę

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie cze 02, 2013 12:15 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - Chory Waś wrócił do domku!

izka53 pisze:Zaznaczę sobie, do tej pory czytałam u kotkinsa i na FB.
Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obawiam się , że to co zostało, nie wystarczy, poproszę o nr konta, w czwartek wypłata, to grosik dorzucę

Witamy się i dziękujemy :)
Izuniu kochana wstrzymaj się. W Wasiowej kasie są na razie pieniądze. Ja siedzę nawet w święta w robocie, dzisiaj pracuję w domu, żeby jak najwięcej zarobić.
Powiem tak, jak yooraskowo - będziemy pamiętać o Tobie i obiecuję Ci, że, jeżeli sytuacja przerośnie nas i nasze portfele - skorzystamy z Twojej oferty.
Nie masz pojęcia ile dla nas znaczy to, że jesteś :)
Kolejna osoba, która nas wspiera i myśli o nas, to dla nas ogromna radość :D
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie cze 02, 2013 13:40 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - Chory Waś wrócił do domku!

Czekamy wszyscy na bardzo dobre wyniki z labu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Ten czas się dłuży pewnie Wam. Wasi życzę zdrówka i oby się już to nie powtórzyło :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie cze 02, 2013 13:56 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - Chory Waś wrócił do domku!

Zosik pisze:Nie masz pojęcia ile dla nas znaczy to, że jesteś :)

Mam pojęcie. Mnie bardzo kiedyś brakowało choć takiego wirtualnego wsparcia, poczucia, ze nie jestem sama. Ale nie miałam jeszcze neta, nie miałam pojęcia o miau. A kocham burasy nade wszystko / no , z jednym małym rudym wyjątkiem / , a duuuuże burasy zwłaszcza :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie cze 02, 2013 20:25 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - Chory Waś wrócił do domku!

A jak się nasz bohater czuje?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon cze 03, 2013 14:07 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - Chory Waś wrócił do domku!

:?: Mam nadzieję, że u Was wszystko na dobrej drodze....

yooraskowo

Od: Pon lis 09, 2009 23:28

Post » Pon cze 03, 2013 19:40 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - Chory Waś wrócił do domku!

Przepraszam, nie mam nawet czasu napisać, próbuję pracować, a coś mi się dzieje z komputerem. Wściekła jestem, nie zdążę w terminie :(

U nas constans.
Waś oddycha ładnie, nie męczy się. Skończyliśmy wczoraj antybiotyk, został sam Encortolon - będziemy go brać jeszcze minimum tydzień, do skończenia słoiczka mamy zmniejszać stopniowo dawkę.
I dalej czekamy...
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto cze 04, 2013 8:07 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - Chory Waś wrócił do domku!

Za wyniki :ok: :ok: . I żeby Wasia ładnie zdrowiał :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto cze 04, 2013 11:09 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - Chory Waś wrócił do domku!

Niezmiennie za Wasię :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

[poprzednia][następna]