Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanesia1 pisze:Rysia, wyciukmałabym cię po tym brzuchu!
mir.ka pisze:ja też, ja też
Maupa pisze:pokaż strój!
Maupa pisze:karwasze to nie jest broń, tylko element pancerza na przedramiona, wykonywany najczęściej z utwardzonej skóry i wiązany rzemieniami. w Assassinie są tam, owszem, domontowane ostrza, ale w normalnych karwaszach tego nie ma. siedzę trochę w temacie
w każdym razie czekam
Maupa pisze:widzisz, Assassin wziął się z gry Assassin's Creed: Reinassance, która dzieje się w Renesansie, jak sam tytuł wskazuje. wcześniejsze części fabularnie dzieją się później. i właśnie Leonardo tak ustawia mechanizm wysuwanego spod nadgarstka ostrza, żeby nie obcinało ono środkowego palca dłoni; wcześniej można było po tym rozpoznać zabójców, bo byli pozbawieni tego szczególnego palca, a skoro można ich było rozpoznać, to byli do kitu.
pozdrowienia dla córy!
isabell36 pisze:vanesia1 pisze:Rysia, wyciukmałabym cię po tym brzuchu!mir.ka pisze:ja też, ja też
to zapraszam nad morze, chociaż zimno no i Rysia też broni swojego brzucha ...
dzisiaj późno weszłam na nasz wątek bo cały dzień czyniłam strój na prezentację młodej, chodziła cały rok na klub europejczyka i mają prezentację z Leonardo da Vinci i płatnym zabójcą - córa jest zabójcą (ale nie zabija mistrza) i musiałam zrobić jej strój - proszę nie każcie mi tego pamiętać
koteczki jak zwykle niezawodne - pomagały:
później Rysia nie mogła uwierzyć że zajęła III miejsce:
pokaż, naprawdę jestem II vicemiss ???
a Bella z radości zaczęła chodzić na przednich łapkach:
i to tyle - do zobaczenia jutro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, puszatek i 36 gości