Kotka "brytyjska" niebieska - Warszawa-znalazła się!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 01, 2013 14:10 Re: Kotka "brytyjska" niebieska - Warszawa-znalazła się!!!

Kotka, ktora sie znalazla - to mamusia :?:
A gdzie sa jej dzieci?
Czy o nich bylo na innym watku :?: -nie moge sie polapac, a ten watek obserwowalam :?:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Sob cze 01, 2013 15:38 Re: Kotka "brytyjska" niebieska - Warszawa-znalazła się!!!

Znalazła się mamusia właśnie. Co do kociąt, to jedno przygarnęła pani u której mieszkały, a drugi niestety nie żyje;/ Więc w tej chwili tylko dorosła, za to cudownie przymilna kicia jest do wzięcia.
Obrazek

Morela80

Od: Śro gru 14, 2005 15:51

Post » Sob cze 01, 2013 20:54 Re: Kotka "brytyjska" niebieska - Warszawa-znalazła się!!!

A trzecie kociatko poszlo do Kini :?:

Dla maluszka, ktory odszedl :cry: [*]
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Sob cze 01, 2013 23:57 Re: Kotka "brytyjska" niebieska - Warszawa-znalazła się!!!

Weszłam na ten wątek bo uwielbiam brytki (nie posiadam, bo zawsze jakiś bidny niebrytek potrzebuje wiktu i opierunku) na oryginała mnie nie stać, a pseudo :evil: , ale tutaj to jakiś czeski film! Pani chce oddać koty ale nie ma czasu, ktoś chce kota adoptować ale też nie ma czasu, kotka zginęła ale się znalazła bo kilka miesięcy siedziała na drzewie przed domem (wiem oczywiście, że tak nie było ale tak zostało napisane :wink:) Ciekawy wątek :roll:
Koteczka[*] bardzo mi żal.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie cze 02, 2013 8:31 Re: Kotka "brytyjska" niebieska - Warszawa-znalazła się!!!

Poprawiłam z tym drzewem, wystarczy, czy coś jeszcze zmienić?
Obrazek

Morela80

Od: Śro gru 14, 2005 15:51

Post » Nie cze 02, 2013 9:29 Re: Kotka "brytyjska" niebieska - Warszawa-znalazła się!!!

Warto dodać, że koteczek zginął pod kołami autka, bo pani nie widziała możliwości zabrania kotów do domu....ale to szczegół naprawde
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie cze 02, 2013 13:16 Re: Kotka "brytyjska" niebieska - Warszawa-znalazła się!!!

Kotek był w domu ale musiał się wybiegać bo był nieszczęśliwy- doprecyzuję.
I to jest wg pani wina fundacji , która nie spełniała swoich obowiązków czyli nie zabrała kota od Pani (to było wtedy , kiedy dostaliśmy 10 persów i 11 Norwegów z interwencji).

Nie wiem czy ten kotek u pani jest wykastrowany, pani miała chore dziecko, męża, psa i nie bardzo miała czas się tym zająć.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

[poprzednia]