ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 31, 2013 21:23 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

teraz tylko domek stały :kotek:
agula76

Post » Sob cze 01, 2013 11:36 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Nie tak do końca. Miałam dwa telefony mniej więcej o treści:
To ona ma białaczkę, to chyba szybko zdechnie, a trzeba z nią chodzić do lekarza? Bo wie pani, mnie wczoraj uciekł kot i nie żyje i mój synek bardzo płacze :evil:
Drugi to były tylko sms-y a kiedy zapytałam kobiety gdzie mieszka to zamilkły. To pewno tajemnica, pewno byłam zbyt dociekliwa :evil:

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Sob cze 01, 2013 12:24 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Ręce opadają :(
Co za ludzie...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Sob cze 01, 2013 12:54 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Od takich to uchowaj, to musi być ktoś kto wie na co się pisze :evil:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Sob cze 01, 2013 13:21 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Oczywiście. Nie ukrywałam w treści, że Zarcia ma białaczkę. Ktoś kto ją zaadoptuje musi być świadomy tego i wiedzieć "z czym to się je"

iwoo1

Post » Sob cze 01, 2013 13:44 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

wiesz,ja to juz się niczym nie zdziwię
Miałam bardzo przykry wypadek;chciałam umiescic dwa moje białaczkowe koty w szpitaliku na 3 dni,bo były chore,a ja musiałam z dzieckiem pojechac na badania do CZD.Niestety ...nikt nie przyjał mi moich kotów ,bo cyt:"ludzie się pani kotów boją" :roll: ,albo'białaczka na ludzi przechodzi,nie ma badań ,ze nie przechodzi ",albo"tu dla takich miejsca nie ma,takie koty sie usypia"

Innym razem zadzwonił do mnie pan z Kielc,od poczatku był "znerwicowany",w sprawie adopcji psa dzwonił.Zaczał od tego:"czy jest pani tak pierdol...a,że tez umowy adopcyjne,ch..kur...podpisuje?jak tak to się babo je..j w łeb" 8O
Właściwie nie chciałam mu przeszkadzać :twisted:
Znowu tutaj miałam akcje,bo wyciachałam kotkę "jakąś",okazało się ,że miała własciciela...Łojoj ile nasłuchałam sie,jak się wygrażał mi ..min 'sama sobie piz..e wytnij ty...k...o,a nie koty okaleczasz,swojemu staremu f...a obetnij ,zobaczysz jaka radochę będziesz miała" :ryk:
staram sie nie zwracac juz uwagi,czasami warto człowiekowi dać powiedziec jak się sprawy maja po drugiej stronie :wink:
Ostatnio edytowano Sob cze 01, 2013 13:48 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob cze 01, 2013 13:48 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

BOZENAZWISNIEWA pisze:wiesz,ja to juz się niczym nie zdziwię
Miałam bardzo przykry wypadek;chciałam umiescic dwa moje białaczkowe koty w szpitaliku na 3 dni,bo były chore,a ja musiałam z dzieckiem pojechac na badania do CZD.Niestety ...nikt nie przyjał mi moich kotów ,bo cyt:"ludzie się pani kotów boją" :roll: ,albo'białaczka na ludzi przechodzi,nie ma badań ,ze nie przechodzi ",albo"tu dla takich miejsca nie ma,takie koty sie usypia"

Innym razem zadzwonił do mnie pan z Kielc,od poczatku był "znerwicowany",w sprawie adopcji psa dzwonił.Zaczał od tego:"czy jest pani tak pierdol...a,że tez umowy adopcyjne,ch..kur...podpisuje?jak tak to się babo je..j w łeb" 8O
Właściwie nie chciałam mu przeszkadzać :twisted:
Znowu tutaj miałam akcje,bo wyciachałam kotkę "jakąś",okazało się ,że miała własciciela...Łojoj ile nasłuchałam sie,jak się wygrażał mi ..min 'sama sobie piz..e wytnij ty...k...o,a nie koty okaleczasz,swojemu staremu f...a obetnij ,zobaczysz jaka radochę będziesz miała" :ryk:
staram sie nie zwracac juz uwagi,czasami warto człowiekowi powiedziec jak się sprawy maja po drugiej stronie :wink:

Jest takie mądre powiedzenie: "Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" :lol:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Sob cze 01, 2013 13:51 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

no,ale można się tez dowiedzieć jakich się ma 'wierzacych'-wykształconych sasiadów przy okazji :)
jak młode swiniaki kastruja,to pół dnia słysze jak się drą,to jest ok,bo się swiń nie okalecza przecież,tylko kastruje...ech...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob cze 01, 2013 14:54 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

vanesia1 pisze:Jest takie mądre powiedzenie: "Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" :lol:

Amen.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Sob cze 01, 2013 16:11 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Blekitny.Irys pisze:
vanesia1 pisze:Jest takie mądre powiedzenie: "Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" :lol:

Amen.

słuszna uwaga
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon cze 03, 2013 9:25 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Zara :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon cze 03, 2013 10:53 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Ja to znam w wersji Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie: po pewnym czasie zauważasz, że świni się to podoba.

Za domek dla Zary :ok: :ok: :ok: Wymadlacz pomógł już wielu - on działa!
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Pon cze 03, 2013 14:45 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Blekitny.Irys pisze:
ewan pisze:
Obrazek

Magiczny wymadlacz pomógł znaleźć domek dla Diamenta i Szafira od Wiiwii - kocurków z FIV.
Niech teraz swoje siły skieruje tutaj :ok:

Wymadlaczu, jesteś cudny :1luvu:
Proszę, pomóż znaleźć dla kochanej Zaruni wspaniały domek. Ona jest super kotka :1luvu: :ok: :ok: :ok:

iwoo1

Post » Czw cze 06, 2013 18:51 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Lara dzisiaj została zaszczepiona. Bidula, bardzo się boi, aż się posiusiała za strachu.
Teraz już może szukać domku :ok:

iwoo1

Post » Czw cze 06, 2013 21:14 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

:kotek: Larcia - potrzebuje jeszcze czasu żeby przekonać się ze nie każdy człowiek jest zły
agula76

[poprzednia][następna]