Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ab. pisze:Przeczytałam,
Czy kot z jedną nerka może funkcjonować?
Z tego co przeczytałam to jedna jest zdrowa, może dała by radę?
ab. pisze:Przeczytałam,
gpolomska pisze:ab. pisze:Przeczytałam,
Jeśli nerki siadają od felv i kicia młoda, to raczej czarno to widzę (patrz Emilek od Agop).
fifi2005 pisze:tak, po cichu, ale niestety zgadzam się z Tobą......zobaczymy co wyjdzie w testach... bo to jest moje podejrzenie.
fifi2005 pisze:ab. pisze:Przeczytałam,
To zapalenie w tej nerce, to nic wielkiego, przeszłoby po antybiotyku.... największy problem, że to nie chodzi o nerki, że są w złym stanie i dlatego wychodzi wysoki mocznik i kreatynina, tylko coś innego....?
P.S. z jedną nerką kot może żyć, z obydwiema chorymi - ciężko, bo w Polsce nie robi się dializ dla kotów. - tak powiedział lekarz.
Goyka pisze:fifi2005 pisze:tak, po cichu, ale niestety zgadzam się z Tobą......zobaczymy co wyjdzie w testach... bo to jest moje podejrzenie.
a w schronisku zrobią jej testy?
fifi2005 pisze:Goyka pisze:fifi2005 pisze:tak, po cichu, ale niestety zgadzam się z Tobą......zobaczymy co wyjdzie w testach... bo to jest moje podejrzenie.
a w schronisku zrobią jej testy?
jutro Duszek, będzie na ten temat rozmawiać, wywnioskowałam od ruru, że nie powinno być z tym problemów, może nawet mają na stanie.
fifi2005 pisze:P.S. Emirowi zrobiono też na moje życzenie w lecznicy, bo nie chciałam ryzykować. Wyszły ujemnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości