kfiatek 1983 pisze:Firmę sprawdzę w niedzielę. Nasza suszy bardzo ładnie
sprawdź, sprawdź koniecznie. pliiiz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kfiatek 1983 pisze:Firmę sprawdzę w niedzielę. Nasza suszy bardzo ładnie
Bolkowa pisze:Zakupiłam swego czasu suszarkę przenośną. Rodzaj brezentowego "kojca" z zapięciem od góry, dmuchawę wkłada się w otwór umieszczony na dole i suszy. Za dużo do tego nie wchodzi ale na gwałt potrzebne na wyjazd 2 pary jeansów wysuszyłam (trochę to trwało)
anulka111 pisze:...-Gucio pod koldra i narzuta-...
anulka111 pisze:Typ niereformowalny i malo ruchliwy-ale jeszcze podskakiwac potrafi
zabers pisze:Bolkowa pisze:Zakupiłam swego czasu suszarkę przenośną. Rodzaj brezentowego "kojca" z zapięciem od góry, dmuchawę wkłada się w otwór umieszczony na dole i suszy. Za dużo do tego nie wchodzi ale na gwałt potrzebne na wyjazd 2 pary jeansów wysuszyłam (trochę to trwało)
ne, ne (aczkolwiek, nie powiem, frapujące). to ma być klamot stojący porzundnie i suszący więcej, niż 2 pary dżinsów. poza tym, i tak nie mam miejsca na wory przenośne. ale dzięki za opcję
anulka111 pisze:Gucio pod koldra i narzuta
zabers pisze:(...)
tu chyba najlepiej widać różnicę pomiędzy Kulkensonem a Glucurem. Kulkenson wygląda cały czas jak kocie dziecko )
(...)
Bolkowa pisze:...Nobla temu, kto to sobie wyobrazi...
jaaana pisze:anulka111 pisze:Gucio pod koldra i narzuta
Futra, oczywiście, też nie zdjął.
dobrze chociaż, że w butach nie wlazł pod kołdrę
Birfanka pisze:zabers pisze:(...)
tu chyba najlepiej widać różnicę pomiędzy Kulkensonem a Glucurem. Kulkenson wygląda cały czas jak kocie dziecko )
(...)
Biorac pod uwage glusiowe gabaryty, to chyba wiekszosc kotow wygladalaby przy Glusiu jak kocie dzieci
vivien pisze:A propos pralko-suszarki.
Znajomi mają Boscha. Bardzo sobie chwalą. Tylko jak zobaczyłam ile to kosztuje to mi się odechciało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 44 gości