pomidory też już się zbierają do kwitnięcia

jak nic, będzie klęska urodzaju

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaibura pisze:Jejuuuu, jak zazdroszczę! Mój balkon niestety od północy, słońce latem może na 2 godziny zagląda - oczywiście jak jest normalne lato, a nie majździernik, jak teraz- więc na taką urodzajną klęskę nie ma szans.
jaibura pisze:Właściwie łaj not, jak bazylia i mięta dają radę, to może warto spróbować.
Tradycyjne cieniolubne całkiem nieźle sobie radzą:
kfiatek 1983 pisze:Truskawka bardzo apetycznaU mnie białe już też są - całe trzy ale są!
![]()
Kulkenson świetnie wyszedł na fotkach. Napisałabym, że to mój ulubiony buras, ale taki jeden w domu mógłby się fochnąć
zabers pisze:Szybciorem wypadam po zakupy. Jest szansa, że wkleję się pomiędzy jedną ulewą, a drugą.
Bolkowa pisze:zabers pisze:Szybciorem wypadam po zakupy. Jest szansa, że wkleję się pomiędzy jedną ulewą, a drugą.
Ja tak dzisiaj z kotami do weta na przegląd kłusowałam. Przy Lolku ulewę musiałam pod domem w samochodzie przeczekać.
Teraz przez 2 godziny nie powinno padać - pranie dopiero wsadziłam do pralki, ostatnio ulewa/burza/ czekała aż pranie się skończy. Na czas prania słońce i wiatr.
kfiatek 1983 pisze:Znak coby suszarkę kupić
kfiatek 1983 pisze:U moich rodziców taka stoi - nigdy się nie zepsuła i działała ok, ale my mamy szczęście do sprzętów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości