MaryLux pisze:Dostałam od koleżanki z okazji imienin. Wcześniej próbowałyśmy w kawiarni w filharmonii.
to ja już wiem co Ty tak do tej filharmonii często chodzisz Maryś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Dostałam od koleżanki z okazji imienin. Wcześniej próbowałyśmy w kawiarni w filharmonii.
agusialublin pisze:MaryLux pisze:Dostałam od koleżanki z okazji imienin. Wcześniej próbowałyśmy w kawiarni w filharmonii.
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Dostałam od koleżanki z okazji imienin. Wcześniej próbowałyśmy w kawiarni w filharmonii.
No i się wydało![]()
![]()
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Dostałam od koleżanki z okazji imienin. Wcześniej próbowałyśmy w kawiarni w filharmonii.
No i się wydało![]()
![]()
Maryś Ty łobuzico
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Polecam białą lekko wytrawną Julię - pychotka!
Dawaj!
A na razie:
Ewa L. pisze:Jasne. Siadaj Maryś zaraz polejePoszła tylko po jeszcze jedną buteleczkę
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Jasne. Siadaj Maryś zaraz polejePoszła tylko po jeszcze jedną buteleczkę
I coś nie wracaciekawe co robi
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Jasne. Siadaj Maryś zaraz polejePoszła tylko po jeszcze jedną buteleczkę
Sama pije![]()
![]()
![]()
Bez nas![]()
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Jasne. Siadaj Maryś zaraz polejePoszła tylko po jeszcze jedną buteleczkę
Sama pije![]()
![]()
![]()
Bez nas![]()
Maryś bój się Bogażeby bez nas
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 159 gości