Moderator: Moderatorzy
britta pisze:a tu się nie zgodzę, policja jest skuteczna, czasem wystarczy tylko jej zainteresowanie. kupiłam na grouponie usługę, firma okazała się fikcyjna i straciłam 100zł. Poszłam na policję, pokazałam voucher, i maila z odmową reklamacji od grouponu, dane do firmy -widma. Policjant zadzwonił do grouponu by poprosić o dane firmy, nic wiecej...i kaska wróciła na moje konto
Agnes181jaw pisze:Zeby zgłosić na policję trzeba udostępnić swój komputer.
jessi74 pisze:kocia2402 miała do oddania zabawki dla kotka, zgodnie z ustaleniami zapłaciłam za wysyłkę, ale zabawek nie dostałam, a to juz ponad dwa miesiące, kocia2402 odbiera moje pw ale milczy jak zaklęta
jessi74 pisze:jessi74 pisze:kocia2402 miała do oddania zabawki dla kotka, zgodnie z ustaleniami zapłaciłam za wysyłkę, ale zabawek nie dostałam, a to juz ponad dwa miesiące, kocia2402 odbiera moje pw ale milczy jak zaklęta
po prawie roku kocia 2402 pojawiła się na forum, odebrała moje pw, ale dalej milczy ...nie chodzi o koszty wysyłki jakie poniosłam, ale o zasady , teraz widzę że zrobiła bazarek
jessi74 pisze:jessi74 pisze:kocia2402 miała do oddania zabawki dla kotka, zgodnie z ustaleniami zapłaciłam za wysyłkę, ale zabawek nie dostałam, a to juz ponad dwa miesiące, kocia2402 odbiera moje pw ale milczy jak zaklęta
po prawie roku kocia 2402 pojawiła się na forum, odebrała moje pw, ale dalej milczy ...nie chodzi o koszty wysyłki jakie poniosłam, ale o zasady , teraz widzę że zrobiła bazarek
milena88 pisze:jessi74 pisze:jessi74 pisze:kocia2402 miała do oddania zabawki dla kotka, zgodnie z ustaleniami zapłaciłam za wysyłkę, ale zabawek nie dostałam, a to juz ponad dwa miesiące, kocia2402 odbiera moje pw ale milczy jak zaklęta
Wkleję tu bo może nie wszyscy to widzielihttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=9865223#p9865223
edit:zastanawia mnie jeszcze jedno, dlaczego wystawiła pchli targ skoro miała tylko 81postów...zamawiających w temacie to nie zainteresowałociekawe czy już coś tej osobie wpłacili czy w porę był wpisany post jessi74
edit_f pisze:przykra sprawa.. za płyty zapłaciłam, fantów nie otrzymałam.. zero kontaktu, że jest jakiś problem..
dotyczy bazarku viewtopic.php?f=20&t=152178&p=9854786#p9854786
proszę uważać na forumowicza o nicku avild..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości